Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Tony's Chocolonely voegt déze smaak toe aan hun vaste assortiment

Eigenlijk is er geen enkele smaak van Tony’s Chocolonely níet lekker. Af en toe zit er tussen die bijzondere limited editions zo’n succesnummer dat die het vaste assortiment haalt. 

Razend succes
Dat is het geval met de smaak melk-kaneelbiscuit. In 2016 werd de smaak geïntroduceerd als estafettereep – en met succes. Ruim drie jaar later maakt de reep melk-kaneelbiscuit z’n rentree in de schappen. Sterker nog: de smaak gaat ook niet meer weg. Vanaf nu behoort deze perfecte mix van koek en chocola tot de Tony ‘classics‘.

Advertentie

Je vindt de reep onder andere bij Jumbo, Deen, Bijenkorf en Wereldwinkels. Bij Albert Heijn is-ie vanaf 27 mei te koop.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tony’s Chocolonely. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien