Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dat klinkt weer heerlijk: dít is de nieuwe Tony's Chocolonely-smaak

Ze zijn allemaal letterlijk en figuurlijk om op te vreten: de chocoladerepen van Tony’s Chocolonely. Het merk komt nu met een gloednieuwe zomerse variant.

Nomnom
En dat is witte chocolade met citroen maanzaad crumble. Misschien ken je deze smaak als poppyseed lemon – een veelgebruikte combinatie bij muffins, donuts en cakejes. Zoals ze het bij Tony’s zelf zeggen: ‘you’ll love it to the maanzaad and back’.

Advertentie

Lekker fris
Deze hagelnieuwe reep is het broertje van estafettereep melk amandel kletskop en vanaf nu een jaar lang verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn. Last van een klein dipje? Dan vrolijkt deze frisse reep je vást een beetje op.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tony’s Chocolonely. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien