Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Yes! Tony's Chocolonely komt met geniaal middeltje om zelf vlokken te maken

De chocolade van Tony’s Chocolonely is razend populair. Voor de liefhebbers die ’s ochtends de verleiding van chocolade al niet kunnen weerstaan, komt Tony’s nu met een heel handig middeltje. 

“Toch graag melk karamel zeezout of wit framboos knettersuiker op je boterham?”, klinkt het op de website van het chocolademerk. Dan is een schaaf natuurlijk dé oplossing. Jep, Tony’s Chocolonely verkoopt sinds kort een heuse chocoschaaf, waarmee je alle repen chocola kunt schaven voor op je boterham of cracker. Da’s schaaf!

Advertentie

Broodbeleg
Bij het bedrijf zelf lag de schaaf al jaren op de lunchtafel en dat bracht ze op het idee om er ook eentje te fabriceren voor alle chocofans. Ze kregen namelijk al regelmatig de vraag wanneer ze iets lekkers gingen maken voor op brood. Met dit middeltje kun je nu dus zelf aan de slag.

Cacaobonen
Volgens het chocolademerk zitten er bovendien meer cacaobonen in een chocoladereep dan in broodbeleg. En meer cacaobonen betekent ook meer opbrengst voor de cacaoboer. En dat is precies waar Tony’s Chocolonely voor staat: slaafvrije chocolade.

Dus: “Reepje d’r bij en schaven maar”, zoals ze op hun website schrijven. Ken jij een chocoladeliefhebber? Dan is dit sowieso een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst!

Oh nee, tijdens het schaven chocolade op je kleding gemorst? Zo krijg je die chocoladevlek eruit:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Tony’s Chocolonely & NSMBL. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien