Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Met deze truc van TikTok pel je een hele bol knoflook in nog geen minuut

Op het wereldwijde web kun je voor elk huis-, tuin- en keukenprobleem wel een oplossing vinden. Vind je het pellen van een bol knoflook maar een onhandig klusje? Met een simpele lifehack doe je dat in een (wel vrije stevige) handomdraai.

Een lifehack die het pellen van een bol knoflook veel simpeler maakt, gaat het internet over. In de video die werd gedeeld op TikTok zie je een handige truc om een hele bol knoflook in een halve minuut te pellen. Alles wat je nodig hebt: een bol knoflook en een flink scherp mes.

Advertentie

Bol knoflook in één keer pellen

Dit is wat je te doen staat: snijd de onderkant van de bol los, maar niet helemaal door. Leg de twee helften naast elkaar en geef er een flinke klap om met het mes. Op deze manier komen de teentjes knoflook los en hoef je het velletje er niet meer af te halen. In de reacties hebben mensen zo hun twijfels bij deze methode, maar er zijn toch echt meer video’s  te vinden  van mensen die deze lifehack succesvol uitvoeren. Je hebt er flink wat kracht voor nodig, maar dan scheelt het je ook een hoop werk.

 

 

@olivares.barce##TikTokCooks♬ original sound – Michael

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: TikTok. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien