Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Met deze truc worden je M&M's smeuïger dan ooit tevoren

Als je jezelf trakteert op een zak M&M’s, is de kans groot dat je er niet over nadenkt hóe je de chocolaatjes naar binnen werkt. Waarschijnlijk doe je gewoon een graai in de zak. Maar dat is vanaf nu verleden tijd, want met deze briljante truc maak je de kleurrijke lekkernij smeuïger dan ooit.

Niemand minder dan Kim Kardashian, de grootste realityster van de wereld, deelde de lifehack met haar volgers.

Advertentie

Hoe te eten
Bij sommige snacks is er een duidelijke instructie hoe je ze eten moet. Wat dacht je van Oreo’s, die je moet draaien en dippen? Of het verorberen van een tompouce vol glazuur – waarbij de meningen verdeeld zijn over wat de beste manier is om ze te eten. Maar bij M&M’s kun je niet zoveel fout doen, zou je denken.

Krokant én smeuïg
Voor de een zijn gele M&M’s hemels, een ander geeft de voorkeur aan de groene. Maar met déze truc zijn alle chocolaatjes uit de zak even lekker. Wat je moet doen? Doe de M&M’s 30 seconden in de magnetron. Niet langer, want anders smelten ze. Dat is alles. Als het goed is behouden ze dan namelijk hun krokante buitenkant én wordt de binnenkant heerlijk smeuïg.

Zelf proberen
Kim Kardashian deelde de video op Twitter. Het filmpje is inmiddels al ruim 4 miljoen keer bekeken en mensen raken er niet over uitgepraat. Wil je het ook proberen? Dan kun je hieronder kijken hoe je precies te werk moet gaan. Geniet ervan!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Twitter. Beeld: iStock, Twitter

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien