Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

'Verdraaid' handig: met deze simpele truc haal je zó het laatste restje pindakaas uit de pot

Het is altijd best even pielen en de tactisch juiste hoek vinden om het allerlaatste beetje pindakaas uit de pot te schrapen. Met dít simpele trucje is dat verleden tijd.

Hadden we dat maar eerder geweten…

Advertentie

Op het videoplatform TikTok komen dagelijks allerlei geinige en soms ook ontzettend handige filmpjes voorbij. Momenteel zijn mensen helemaal ondersteboven van deze pindakaaslifehack.

Trucendoos

Daarin laat een TikTokker een handig trucje zien om heel gemakkelijk het onderste restje pindakaas bovenin de pot te krijgen door de pot simpelweg flink hard rond te spinnen op de grond.

De video vliegt het internet over. Niet zo gek ook, want het ziet er letterlijk en figuurlijk verdraaid handig uit. Dat gaan we morgen meteen maar even proberen:

@equivocal_intuitionIncase you were wondering about the peanut butter splurge 🤣##equivocal_intuition ##fyp ##foryou♬ original sound – equivocal_intuition

.

@kirafrombamaaMake this viral! ##fyp ##foryoupage ##may4th ##ScoobDance ##retailtherapy ##xyzbca ##peanuttbutter ##hacks ##magic ##peanutbutta♬ Bring It Around – Sky Summers

Libelle Legt Uit: dít zijn de gezondheidsvoordelen van pindakaas:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: MamaMia & TikTok. Beeld: iStock

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien