Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Smikkelen maar: vanaf nu is er een truffelburger bij McDonald's te krijgen

Truffel alleen iets voor in chique restaurants? Nou, niet helemaal. Bij McDonald’s vind je vanaf nu namelijk ook een hamburger met truffel.

Vanaf vandaag is de Maestro Truffel Deluxe weer tijdelijk verkrijgbaar, tot 6 januari 2020. Wat je dan krijgt? De burger bestaat uit een heerlijk broodje met twee Angus rundvleesburgers, truffelsaus, gerijpte cheddarkaas, rucola, bacon en uitjes. Er zit 3 procent echte zwarte truffel op, zo meldt McDonald’s zelf. ‘Een luxe burger voor de feestmaanden’, aldus een woordvoerder van de McDonald’s.

Advertentie

En dat is niet alles. Er staan meer lekkere nieuwe dingen op het wintermenu van de fastfoodketen. Wat dacht je van een luxe milkshake, met slagroom en chocoladesaus erop? Je kunt kiezen uit de smaken aardbei, banaan, vanille en chocolade. Ben je toch aan het snoepen, vergeet dan de McFlurry niet. Dit najaar vind je een special edition met Chocolade Karamel-Zeezout.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: McDonald’s. Beeld: iStock

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien