Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Smikkelen maar: vanaf nu is er een truffelburger bij McDonald's te krijgen

Truffel alleen iets voor in chique restaurants? Nou, niet helemaal. Bij McDonald’s vind je vanaf nu namelijk ook een hamburger met truffel.

Vanaf vandaag is de Maestro Truffel Deluxe weer tijdelijk verkrijgbaar, tot 6 januari 2020. Wat je dan krijgt? De burger bestaat uit een heerlijk broodje met twee Angus rundvleesburgers, truffelsaus, gerijpte cheddarkaas, rucola, bacon en uitjes. Er zit 3 procent echte zwarte truffel op, zo meldt McDonald’s zelf. ‘Een luxe burger voor de feestmaanden’, aldus een woordvoerder van de McDonald’s.

Advertentie

En dat is niet alles. Er staan meer lekkere nieuwe dingen op het wintermenu van de fastfoodketen. Wat dacht je van een luxe milkshake, met slagroom en chocoladesaus erop? Je kunt kiezen uit de smaken aardbei, banaan, vanille en chocolade. Ben je toch aan het snoepen, vergeet dan de McFlurry niet. Dit najaar vind je een special edition met Chocolade Karamel-Zeezout.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: McDonald’s. Beeld: iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien