Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Van Magnum tot Solero: al je favoriete ijsjes straks ook in vegan-variant

Vegan is op dit moment helemaal hip en daar speelt Unilever slim op in: het bedrijf gaat namelijk vegan-varianten uitbrengen van ál hun bekende ijsmerken, zoals Magnum, Ben & Jerry’s en Solero.

Voor veganisten belooft het dan ook een mooie zomer te worden.

Advertentie

Erwten
Misschien wel de opvallendste nieuwkomer is de veganistische Magnum, die vanaf maart te koop zal zijn in Nederland. In dit ijsje wordt eiwit uit erwten gebruikt, als alternatief voor melkeiwitten. Ook de chocolade is zonder melk.

Nieuwe smaken
Een paar andere bekende ijsjes waren er al in vegan-variant, zoals de Cornetto die gemaakt is van sojamelk. Ook Ben & Jerry’s hebben al drie vegan-smaken, maar daar komt in maart ook nog de smaak ‘Coconutterly Caramel’d’ bij. De bekende Solero krijgt naast de vegan perzik en aardbei-varianten die al bestaan straks ook een vegan citroenijsje.

Parttime veganisten
Volgens foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan richt het bedrijf zich vooral op parttime veganisten. Die groep is groter dan de doorgewinterde vegans. “Zij hebben dierenwelzijn en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, maar volgen niet de zeer strenge veganistische levensstijl,” aldus Ammerlaan.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Z. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien