Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vragen om een doggybag: 44% van de Nederlanders vindt het gênant

In de Verenigde Staten is het de normaalste zaak van de wereld, maar wij Hollanders vinden het echt een ding om in een restaurant een doggybag te vragen. Maar er is hoop…

Uit een steekproef van Natuur & Milieu blijkt namelijk dat momenteel 44% van de Nederlanders liever niet om een tasje vraagt om overgebleven eten in te stoppen, maar in 2014 was dat nog meer dan de helft. De milieuorganisatie hoopt dat het aantal Nederlanders dat in een restaurant om een doggybag vraagt de komende jaren sterk toe zal nemen, want het is natuurlijk zonde om al dat lekkere eten in de prullenbak te gooien.

Advertentie

Geld besparen 
Ook thuis kan je een hoop doen om voedselverspilling tegen te gaan. Wij zetten vijf manieren voor je op een rij om minder eten weg te gooien én te besparen op je boodschappen. Je leest het artikel hier.

Bron: Telegraaf. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien