Verrukkelijke hapjes

Hieronder vindt u een kleine selectie verrukkelijke kleine hapjes. Klikt u onderaan op ‘meer hapjes’ dan vindt u de andere hapjes.
![]() |
Garnalenspiesjes Pureer 350 g rauwe garnalen met 2 lente-uitjes, 1 tl geraspte gemberwortel, 1 teentje knoflook, 2-3 el verse koriander, zout, peper en een beetje citroensap. Vorm hiervan 10 rolletjes om stukjes citroengras. Bak ze aan elke kant 1-2 min. in hete olie. |
![]() |
Kaaswafeltje Verwarm cirkels geraspte, belegen boerenkaas op zacht vuur in een koekenpan met anti-aanbaklaag, zodat de kaas tot dunne wafels samensmelt en krokant wordt. Laat ze afkoelen op keukenpapier. |
![]() |
Zalmrilette Snijd verse zalmfilet in kleine blokjes en breng op smaak met zout, peper, limoensap en fijngesneden bieslook. Serveer op tortillachips. |
![]() |
Crostini met radijs Beleg geroosterd (stok)brood met flinterdun geschaafde radijs. Bestrooi met zout en peper en garneer met zwarte viseitjes. |
![]() |
Hamrolletje Beleg repen rauwe ham met blaadjes waterkers, reepjes avocado en reepjes jonge kaas. Rol de ham op. |
![]() |
Krabsalade Meng 1 klein blikje krab met 1-2 tl limoensap, 1 tl vissaus, 1 el fijngesneden basilicum, ¼ tl geraspte gemberwortel en ¼ rode peper, fijngesneden. Serveer in kleine slablaadjes. |