Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Het internet wordt gek: dit is écht het verschil tussen groene en rode paprika's

Paprika’s zijn er voor zover wij weten in vier verschillende kleuren en smaken: groen, rood, geel en oranje. De kleur verschilt, de smaak verschilt en ook de prijs kan nog weleens verschillen. Maar wat blijkt: twee soorten blijken helemaal niet zo veel verschillen te hebben.

Op Twitter deelde iemand verbaasd het bericht: “Ik ben er net achtergekomen dat groene paprika’s geel worden en vervolgens oranje en rood. Het is allemaal dezelfde paprika, maar de een is rijper dan de ander.” Het bericht werd al snel opgepikt en duizenden mensen geven aan net zo verbaasd te zijn. “Waarom verschillen ze dan van prijs?”, vraagt iemand zich af.

Advertentie

Deskundige
Ook een deskundige gaat zich ermee bemoeien en geeft aan dat deze theorie niet helemaal klopt. Groene paprika’s worden op den duur inderdaad rood, maar het is niet zo dat dit dezelfde paprika’s zijn als de gele en de oranje. Die fabel is dan wel uit de wereld geholpen, dat groene en rode paprika’s inderdaad dezelfde paprika’s zijn, vinden wij al verbazingwekkend genoeg.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Indy100.com. Beeld: iStock.

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien