Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zelfgemaakte pesto

Wil je snel een smaakexplosie op tafel zetten, maak dan zelfgemaakte pesto. Heerlijk op een stukje brood, bij vis uit de oven of als saus over zelfgemaakte pasta. Wat je overhoudt kun je bewaren in weckpotjes. Met handgeschreven etiket en feestelijke lintje een origineel cadeautje!

Advertentie

Wat heb je nodig?

– keukenmachine
– 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
– 50 gram Parmezaanse kaas in stukjes
– 1 teen knoflook
– blaadjes van 1 basilicumplantje (ongeveer 40 gram)
– 12 eetlepels olijfolie extra vierge
– grof zeezout en versgemalen peper naar smaak

Bereiden in 3 stappen

Stap 1: Mix de geroosterde pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en het teentje knoflook in de keukenmachine tot kleine kruimels.

Stap 2: Voeg de basilicum, peper, zout en olijfolie toe en mix alle ingrediënten nog even kort door elkaar. Je verse pesto is klaar!

Stap 3: Wil je de pesto graag wat langer bewaren, doe het dan in een schoon weckpotje en schenk er een dun laagje olijfolie op. Zo blijft de pesto 2 maanden houdbaar. Na opening kun je de pesto het beste binnen 1 week opmaken.

TIP: Je kunt de basilicumblaadjes ook vervangen door rucola of peterselie en in plaats van cashewnoten kun je walnoten toevoegen.

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien