Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Vier de vrijheid met deze speciale tompouce met 2 (!) lagen vulling

Op Bevrijdingsdag vieren we in heel Nederland dat 75 jaar geleden zijn bevrijd. En bij zo’n speciale dag hoort natuurlijk een feestelijke hap. 

Speciaal voor dit bijzondere jubileum komt Hema met een luxe tompouce met een Nederlands tintje: de bovenkant is bedrukt met de Nederlandse vlag.

Advertentie

Smullen maar

Zo kun je op 5 mei de vrijheid vieren met een Bevrijdingsdagtompouce en die heeft niet 1, maar 2 lagen romige vulling. Dat wordt smullen!

Ook de klassieke oranje-tompouces zijn tijdens deze feestelijke dag weer verkrijgbaar. En vrijheid vieren we samen, dus voor deze heerlijke tompouces geldt ook nog eens: 3 + 1 gratis. De tompouces zijn verkrijgbaar online en in de winkels.

Moederdag

En of dat nog niet genoeg is, komt de Hema ook met een speciale tompouce voor alle moeders van Nederland. Zo kun je je lieve mama op Moederdag verwennen met een speciale, luxe tompouce met twee verschillende romige vullingen. Deze tompoucen zien er ook nog eens hartstikke fleurig uit met roze, rode en witte hartjes.

 

Toch liever zelf aan de slag, dan zijn deze klassieke frambozen tartelettes met banketbakkersroom wellicht een optie:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hema. Beeld: iStock

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien