Queen-Musical ‘We Will Rock You’: tot € 15,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Vis met romige kaassaus

Een feestelijke combinatie van tongfilet, zalm en een romige kaassaus.

 

Advertentie

 

 

Voorgerecht voor 4 personen:
75 g verkruimelde verse geitenkaas of roomkaas
1 dl slagroom
1-2 tl fijngesneden verse dragon
peper, zout
8 dikke repen verse zalmfilet

Bereidingswijze:
Bestrooi de visfilets met zout en peper. Leg op elke visfilet (aan de kant waar het vel heeft gezeten) een reep zalm en een snufje dragon. Rol de visfilets losjes op en steek ze vast met houten prikkers. Leg de rolletjes in een ovenschaal. Verwarm de slagroom en laat hierin de kaas smelten. Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de vis. Gaar de rolletjes 10-15 min. in een voorverwarmde oven op 200°C. 

Bereiden: Oventijd: 20 min, ca. 262 Kcal p.st.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking

Voor meer recepten, neem ook eens een kijkje in ons receptenboek met meer dan 1000 recepten.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien