Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vis met romige kaassaus

Een feestelijke combinatie van tongfilet, zalm en een romige kaassaus.

 

Advertentie

 

 

Voorgerecht voor 4 personen:
75 g verkruimelde verse geitenkaas of roomkaas
1 dl slagroom
1-2 tl fijngesneden verse dragon
peper, zout
8 dikke repen verse zalmfilet

Bereidingswijze:
Bestrooi de visfilets met zout en peper. Leg op elke visfilet (aan de kant waar het vel heeft gezeten) een reep zalm en een snufje dragon. Rol de visfilets losjes op en steek ze vast met houten prikkers. Leg de rolletjes in een ovenschaal. Verwarm de slagroom en laat hierin de kaas smelten. Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de vis. Gaar de rolletjes 10-15 min. in een voorverwarmde oven op 200°C. 

Bereiden: Oventijd: 20 min, ca. 262 Kcal p.st.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking

Voor meer recepten, neem ook eens een kijkje in ons receptenboek met meer dan 1000 recepten.

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien