Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Nieuwe snack: een vlaai met pindasaus en gehaktballen voor op de barbecue

‘De gangmaker op ieder feestje’, staat op de site van Multivlaai te lezen. En waar ze het dan over hebben? Over een taart met pindasaus en gehaktballen.

Het is een heerlijke hartige vlaai, aldus de taartenwinkel.

Advertentie

Hartige producten
De vlaai zou vooral lekker smaken als ‘ie is opgewarmd: daarom wordt aangeraden om ‘m even op de barbecue te gooien. In de oven kan de vlaai natuurlijk ook verwarmd worden, mocht het geen barbecueweer zijn. “We zien dat er meer belangstelling is voor hartige producten. Omdat we middenin het barbecueseizoen zitten, dachten we: waarom stoppen we geen gehaktballen met pindasaus in een vlaai?”, zegt een woordvoerder van Multivlaai tegen Editie NL.

Knipoog
Er komen leuke reacties op de speciale vlaai en online gaan de bestellingen erg goed. De taart staat nu al in de top 10 van de Multivlaai. Toch is de lol om de hartige taart niet van lange duur: “Historisch gezien is de vlaai een zoete snack, maar er zijn tegenwoordig zoveel verschillende smaken. Deze vlaai is natuurlijk met een knipoog gemaakt en blijft een maand of twee in de schappen liggen.” Mocht je er dus zin in hebben: wacht niet te lang. Een punt gehaktbal, iemand?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Multivlaai 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien