Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dít drankje doet wonderen als je voedselvergiftiging hebt

We hoeven je niet te vertellen dat het onwijs vervelend is om voedselvergiftiging te hebben. Meer dan logisch dat je hier zo snel mogelijk vanaf wilt zijn. Dít onverwachtse drankje zorgt ervoor dat je klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Als je voedselvergiftiging hebt, moet je waarschijnlijk niet aan eten en drinken denken. Toch is het heel belangrijk dat je wel iets probeert binnen te krijgen. Bij voedselvergiftiging heb je meestal te maken met overgeven en diarree, waardoor je vocht en zout verliest. Dit moet zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

Advertentie

Snelle stoffen
Je hebt dus een drankje nodig dat heel snel door je lichaam wordt opgenomen. Je denkt misschien dat een glaasje water het beste is om snel aan vocht te komen, maar er is een drankje nóg beter: sportdrank. Sportdrank wordt razendsnel door je lichaam opgenomen. Hierdoor is de kans groter dat je lichaam de stoffen al opgenomen heeft, mocht je onverhoopt toch weer snel naar het toilet moeten rennen.

En verder…
In de categorie vloeibaar zijn vruchtensap, soep en bouillon ook goed als je last hebt van voedselvergiftiging. In de categorie vast voedsel kun je het rustig aan proberen met bananen, rijst, appelmoes, toast, aardappelen en crackers.

Dit oer-Hollandse voedsel is het perfecte middel tegen rimpels:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle Eten. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien