Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vrolijke lekkernijen

Bestel dit boek bij Bruna

Als verrassing, als traktatie, als toetje of gewoon voor lekker tussendoor. In het boek Bakfeest, cupcakes & zo staat voor ieder moment wel een bijpassend cakeje, zoals bijvoorbeeld voor het WK, voor kerst, sinterklaas of speciaal voor uw geliefde.

Advertentie

Cupcakes & zo
In het boek van Kitty de Wolf staan niet alleen 39 recepten, maar ook uitleg over verschillende materialen en versiering. Heeft u wel eens van icing gehoord? Of van rolfondant? Na het lezen van dit boek maakt u de lekkerste cupcakes. En ze zien er ook nog eens mooi uit! Elk recept bevat een foto van het eindresultaat (alleen bij het zien van de plaatjes krijgt u al zin om zelf zoiets moois te maken en op te eten) en een boodschappenlijstje.

Voetbalcakejes Groen cakeje Rood cakeje

Voorproefje
Wilt u alvast een recept bekijken uit het boek? Download dan het recept van het cakeje met de paddenstoel.

Winnen

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Wilt u weten waar u nog wel kans op maakt? Kijk dan op www.libelle.nl/winnen.

Bakfeest, cupcakes & zo – Kitty de Wolf, uitgeverij: Tirion Creatief
ISBN: 9789021338699 Prijs: € 14,95
Genre: kookboek
Verschenen: april 2010

Meer kookboeken   Meer winnen

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien