Wat te doen met de veelzijde paprika?
In Koken met Passie, Paprika vindt u 40 kleurrijke recepten met paprika. Ongeveer 50 jaar geleden kenden we deze vruchtgroente niet eens, maar wie gebruikt het vandaag de dag niet in de keuken? Er zijn ontelbare mogelijkheden met paprika. De groene paprika is pittig en lekker in warme gerechten, een geroosterde rode pasta is juist heerlijk als de basis voor een saus en de gele paprika’s zijn bijzonder zoet.
Vitamines
De paprika zit boordevol vitamine C. Dat is vast een van de redenen waarom de paprika zo populair is, maar natuurlijk ook omdat u er heerlijke recepten mee kan maken! Zoals gevulde paprika’s met kip en couscous.
Recepten
Het kookboek Koken met Passie, Paprika bestaat uit 40 uiteenlopende recepten met allemaal als hoofdingrediënt de paprika. Daarnaast vindt u zo nu en dan ook leuke weetjes in het paprikaboek. Wist u dat elke paprika zijn leven begint als groentje, ook de rode? De keuze van de juiste paprika is afhankelijk van het gebruik, en elk kleurtje heeft zijn eigen smaak.
Serie Koken met Passie
Koken met Passie, Paprika is een editie uit de serie Koken met Passie. In de serie Koken met Passie zijn ook verkrijgbaar de edities: Tomaat, Tonijn en Zalm.
Aan de slag!
Dit boekje geeft u 100 bladzijdes vol nieuwe en verassende ideeën om met paprika aan de slag te gaan. Ontdek de veelzijdigheid van deze knapperige vruchtgroente en laat u inspireren! Blader hier vast door het kookboek heen. U kunt het kookboek ook bestellen op de website van Caplan Books.
Koken met passie, Paprika – Thea Spierings, Caplan Books
ISBN: 9789087241056, prijs: €9,95,-
Verschenen: november 2010.