Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Wijnglazen (af)wassen?

Een vaatwasser, je raakt er zo aan gewend. Ik weet nog dat ik ruim anderhalf jaar geleden ging verhuizen en dat we voor het eerst een vaatwasser hadden…

Helaas ging deze na twee weken al kapot omdat hij zolang niet was gebruikt. Sinds een half jaartje hebben we een nieuwe vaatwasser en het was exact hetzelfde. Het duurde nog geen dag en ik wilde nooit meer afwassen. Maar soms moet dat nog wel. Wijnglazen gaan er namelijk niet. Ik kan het proberen maar grote kans dat ze niet blijven staan als ik de vaatwasser dicht doe. Of ik moet ze leggen, maar als de vaatwasser klaar is, ligt er een laagje water in en zijn ze alsnog niet schoon.

Advertentie

Buitendat heb ik nog een probleempje, want als ik mijn wijnglazen afdroog breek ik er een op de vijf omdat ik weer niet in de gaten heb dat het glas zo dun is. Maar nu heb ik het gevonden! Er zijn speciale rekjes te verkrijgen. Je kunt ze zo in de afwasmachine plaatsen, in het onderste gedeelte zodat de ruimte hoog genoeg is, de wijnglazen erin passen, ik nooit meer hoef af te wassen én ze gewoon kan laten drogen zodat ik ook niet ieder half jaar een nieuwe set wijnglazen hoef te kopen. Voor maar €14,90  zijn ze hier te bestellen.

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien