Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Wijnglazen (af)wassen?

Een vaatwasser, je raakt er zo aan gewend. Ik weet nog dat ik ruim anderhalf jaar geleden ging verhuizen en dat we voor het eerst een vaatwasser hadden…

Helaas ging deze na twee weken al kapot omdat hij zolang niet was gebruikt. Sinds een half jaartje hebben we een nieuwe vaatwasser en het was exact hetzelfde. Het duurde nog geen dag en ik wilde nooit meer afwassen. Maar soms moet dat nog wel. Wijnglazen gaan er namelijk niet. Ik kan het proberen maar grote kans dat ze niet blijven staan als ik de vaatwasser dicht doe. Of ik moet ze leggen, maar als de vaatwasser klaar is, ligt er een laagje water in en zijn ze alsnog niet schoon.

Advertentie

Buitendat heb ik nog een probleempje, want als ik mijn wijnglazen afdroog breek ik er een op de vijf omdat ik weer niet in de gaten heb dat het glas zo dun is. Maar nu heb ik het gevonden! Er zijn speciale rekjes te verkrijgen. Je kunt ze zo in de afwasmachine plaatsen, in het onderste gedeelte zodat de ruimte hoog genoeg is, de wijnglazen erin passen, ik nooit meer hoef af te wassen én ze gewoon kan laten drogen zodat ik ook niet ieder half jaar een nieuwe set wijnglazen hoef te kopen. Voor maar €14,90  zijn ze hier te bestellen.

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien