Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Win het kookboek Hartverwarmend!

button-libellezwit

Veel mensen voelen zich wel eens eenzaam of alleen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom opende Resto VanHarte in 2005 laagdrempelige eetgelegenheden om bijvoorbeeld buurtgenoten met elkaar in contact te brengen. Het concept blijkt goed te werken. Door de toename van het aantal restaurants in Nederland, neemt het aantal ‘eenzame avondmaaltijden’ af.

Advertentie

Het kookboek Hartverwarmend geeft je niet alleen een kijkje in de succesvolle keukens van Resto VanHarte en de wereld van hun gasten, medewerkers en vrijwilligers. Er staan ook nog eens dertig lekkere multiculti recepten in om van te genieten.

Een leuk extraatje bij het kookboek: Hartverwarmend heeft uitneembare ansichtkaarten om op te sturen naar uw geliefde, familie, vrienden of buren. Hoog tijd om ze (nog) eens uit te nodigen aan uw eigen eettafel!

Winnen!
Wilt u kans maken op het kookboek Hartverwarmend? Libelle.nl geeft 5 exemplaren weg! Laat uw gegevens achter op het winformulier en lees ook de overige spelvoorwaarden. Deze is helaas verlopen ga voor meer winacties naar www.libelle.nl/winnen.

Hartverwarmend, Uitgeverij Mo’Media.
ISBN: 9789057674112, prijs: € 17,95.
Verschenen: oktober 2009.

boekentips recepten

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien