Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Win: Rick Stein ontdekt de Oriënt!

button-libellezwit

Rick Stein ontdekt de Oriënt is een zoektocht naar de authentieke oosterse keuken, maar dan wel buiten de toeristische trekpleisters. Dit boek hoort bij de tv-serie van BBC waarin de Engelse Rick zijn favoriete recepten, familierestaurants en marktkraampjes met ons deelt.

Advertentie

Culinaire reis
In dit boek maakt Rick een culinaire reis langs de rivieren, kust, de steden en het platteland van het Verre Oosten. Hij bezoekt daar kleine restaurantjes, haalt eten bij de kraampjes op straat en nachtmarktjes.

Van Cambodja tot Vietnam

In Cambodja leert Rick hoe het nationale gerecht Samlor kako (een soep van geroerbakt vlees, groente en kruiden) moet worden bereid. In Bangladesh ontdekt hij Jhol, een stoofpot met vis. En in Vietnam maakt hij kennis met het beste recept voor Pho bo, noedelsoep met runvlees. Rick probeert gerechten die soms zelfs nog nooit buiten het land zijn geproefd!

Jaloersmakend
We worden bijna jaloers als we zijn belevenissen lezen. Bij alle recepten heeft Rick een stukje geschreven over hoe hij het recept ontdekte en wie het voor hem gemaakt heeft. Ondanks dat de keukens best op elkaar lijken zijn er ook enorme verschillen te ontdekken die Rick laat zien en proeven!

Nieuwe wereld
Er gaat een nieuwe wereld voor je open met deze bijzondere, authentieke recepten en kleurrijke fotografie.

Winnen!
Wilt u ook de Oriënt ontdekken? Libelle geeft 5 x Rick Stein ontdekt de Oriënt weg! Deze winactie is afgelopen. Ga voor andere acties naar www.libelle.nl/winnen. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

Rick Stein ontdekt de Oriënt – Rick Stein, Kosmos Uitgevers.
ISBN: 9789021548319, prijs € 29,95,-
Verschenen: juni 2010.

boekentips winnen

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien