Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Winactie: vegetarische 5-gangenlunch van chef-kok Peter Lute

Binnenkort is het weer zover: de nationale week zonder vlees. Om dat te vieren, hebben we een leuke winactie. We mogen een veganistische 5-gangenlunch van chef-kok Peter Lute weggeven voor jou en een persoon naar keuze.

De nationale week zonder vlees vindt plaats op 9 maart tot en met 15 maart. Samen met een vriend(in), moeder of zus kun je op zondagmiddag 15 maart tussen half 12 en 3 uur ‘s middags genieten van de lekkerste vegetarische gerechten. De oude buskruitfabriek ‘De Krijgsman’ in Muiden wordt omgetoverd tot een Week zonder vlees pop-up restaurant met kok Peter Lute in de keuken. Peter is bekend van zijn restaurant Lute dat meerdere filialen in Nederland heeft.

Advertentie

Benieuwd wat er op het menu staat? We kunnen alvast een tipje van de sluier geven: zo krijg je een spitskool van de barbecue en een dry aged biet. Dat klinkt goed!

Meedoen aan de winactie? Vul dan vóór 6 maart het onderstaan formulier in en wie weet laat jij je straks verassen door deze bijzondere gerechten in het pop-up restaurant van De week zonder vlees.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weekzondervlees. Beeld: iStock

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien