Libelle Zoomeravond in Blijdorp: nu maar € 10,- p.p.

Zoek binnen:

Zeeduivel met parmaham

Zeeduivel is een stevige vis die zich goed leent om te roosteren.

Hoofdgerecht voor 4 personen:
4 zeeduivelfilets à 150-175 g
zout, peper
4-8 dunne plakken parmaham
2-3 el geschaafde amandelen
5-6 el fijngesneden kruiden (basilicum, bladpeterselie, tijm, bladselderij)
2 el kleine kappertjes
1 teen knoflook, geperst
4-5 el olijfolie
1-2 el limoensap
handvol rucolablaadjes

Advertentie

Bereidingswijze:
Bestrooi de visfilets met peper en rol ze in 1 of 2 plakken ham. Rooster de vispakketjes 5-8 min., keer ze regelmatig. Rooster de amandelen goudgeel in een droge koekenpan en strooi ze over de vis. Meng voor de salsa de kruiden, kappertjes, knoflook, olie en limoensap. Serveer samen met de rucola bij de vis.

Bereidingstijd: 20 min. Ca. 390 Kcal

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Peter Kooijman

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien