Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Maak het zelf: leukste bestek ideeën!

Culi-inspiratiemomentje van de dag

Leuk toch, dit versierde houten bestek? Plak af met tape en schilder er vrolijke strepen of stippen op. Heel geschikt voor feestjes, ook omdat je daarna een stuk minder afwas hebt!

Met smakelijk groet van de redactie!

Advertentie

Blader voor inspiratie door onze gallery. Alle foto’s en hun makers vind je terug op dit Pinterest board.

Wat vind jij?

Vertel ons je mening en laat een reactie achter of praat verder op onze Facebook pagina. Volg onze culiredacteur Anne-Lieke ook op Twitter, zo heb je altijd inspiratie bij de hand!

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien