Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo lang is een bus poedersuiker houdbaar

Je kent het wel: je koopt oliebollen voor Oud & Nieuw. En appelflappen.

En thuis wil je daar gezellig wat poedersuiker op strooien. Even zoeken in het keukenkastje… Ja! Gevonden! Je hebt nog een bus poedersuiker staan. Maar, is die nog wel houdbaar, want grote kans dat die van vorig jaar is, toch? Nou, we hebben even gekeken in onze eigen kastjes…

Advertentie

En jawel. Poedersuiker is een jaar na aankoop nog houdbaar. Sterker nog: het witte poeder voor op de eindejaarssnacks is eeuwig goed. ‘Onbeperkt houdbaar’, staat er op geschreven. Goed nieuws, dus. Wel is het aan te raden het op een donkere en droge plek te bewaren. Wordt het vochtig, dan moet je het wel gelijk weggooien. Het Voedingscentrum vindt het wel zo gezond om elke 18 maanden een nieuwe bus poedersuiker te kopen, overigens.

Maar als de bus droog is: lekker strooien en mocht je nog wat overhouden… Lekker bewaren tot het nieuwjaarsfeest van 2021. Dat klinkt nog heel ver weg, hè. Eet smakelijk!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien