Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zóveel calorieën zitten er in 1 slok witte wijn

Als je vanavond een glaasje wit inschenkt, willen we natuurlijk niet al je pret bederven. Maar naast dat alcohol niet al te goed is voor je lijf, is het ook niet zo goed voor je lijn.

Want er zitten in een glas witte wijn van 125 milliliter maar liefst 84 calorieën. 125 ml drink je in ongeveer 12 slokken op. Dat komt dus neer op 7 calorieën per slok.

Advertentie

Glaasje minder
Drinkt misschien iets minder lekker, maar wel altijd goed om te weten. Of om aan je vriendinnen te vertellen, als jullie een borrel inschenken. Af en toe een glas water tussendoor is dus zo gek nog niet: daar zitten lekker veilig 0 calorieën in, natuurlijk.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bijzonder, zo open je een wijnfles met je schoen:

Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien