Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Havermout maak je extra romig met deze simpele Zweedse truc

Havermout is gezond, vult goed en is makkelijk te maken. Toch kan iedere ochtend hetzelfde eten, gaan vervelen. Toe aan iets nieuws? Met deze Zweedse truc word je havermout extra romig.

Zweedse havermout is extra romig, omdat de Zweden een ander recept hebben dan wij. Zij gebruiken namelijk een combinatie van havervlokken en havermeel. Het poeder zorgt voor een fluweelachtige structuur waardoor je favoriete ontbijtje extra lekker smaakt.

Advertentie

Havermout in de blender

Hoe maak je het? Mix 1 kop havervlokken in de blender en bewaar dit in een afsluitbaar bakje of zakje. Als je een voorraadje van de zelfgemaakte havermeel hebt, kun je deze stap volgende keer overslaan. Vervolgens kook je ¾ kopje havermout en ¼ kopje havermeel in een pannetje zoals je dat normaal gesproken doet. Zorg dat je goed roert zodat er geen klontjes ontstaan. Voeg tot slot je favoriete toppings toe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina |21|Vegan fit food💪🏼🌱 (@ginaa_marie99) on

Havervlokken over? Bekijk in dit filmpje hoe je ze omtovert tot granolareep. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow. Beeld: iStock.

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien