Doe de test: ben jij een binnenvetter of een flapuit? Beeld SOPA Images/LightRocket via Gett
Doe de test: ben jij een binnenvetter of een flapuit?Beeld SOPA Images/LightRocket via Gett

Doe de test: ben jij een binnenvetter of een flapuit?

Geef aan welke stellingen het best bij je passen. Denk niet te lang na, het eerste antwoord zegt vaak het meest. Hoor je bij team Binnenvetter of team Flapuit?

RedactieSOPA Images/LightRocket via Gett

Doe de test en kom erachter wat je bent:

De uitslag van de test

7 tot 12 punten: een echte binnenvetter

Je laat niet snel het achterste van je tong zien, maar áls je iets zegt, dan snijdt het ook hout. Vrienden roemen je om je goede advies en luisterend oor. Probeer zelf ook vaker iemand in vertrouwen te nemen als je ergens mee zit.

13 tot 17 punten: een beetje van allebei

Net als twee derde van de Nederlanders ben jij zowel een binnenvetter als een flapuit. De ambivert is in balans en kan over het algemeen goed inschatten welk gedrag gepast is in een bepaalde situatie. Al wil dat niet zeggen dat je nooit iets roept waar je later spijt van krijgt.

18 tot 21 punten: een echte flapuit

Je hebt een flink sociaal netwerk en mensen horen je graag praten. Dat is een groot goed, maar je enthousiasme kan er ook voor zorgen dat je anderen minder ruimte geeft dan ze verdienen.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden