null Beeld

Schrijf je nu in voor de Beter slapen met Libelle nieuwsbrief

Goed slapen, beter ontwaken. In zeven weken beter leren slapen met Libelle, dat is het doel!

Redactie

Ben of ken je een slechte slaper? Dan ben je zeker niet de enige. Maar liefst 25% van de Nederlanders heeft er weleens last van. Wij kunnen helpen! In 7 mails leren we je een gezonde slaaproutine aan. Dat stappenplan stelden we samen met slaapdeskundige Dr Roselyne Rijsman. In onze Beter Slapen met Libelle nieuwsbrief, geven we elke week een tip of instructie; een gedragsregel die helpt beter te slapen. En om het plaatje zo compleet mogelijk te maken, behandelen we ook wekelijks veelvoorkomende fouten, remedies, feiten en fictie, do’s-and-don’ts en natuurlijk de nieuwste inzichten over nachtrust.

In 7 weken geven we álle handvatten die nodig zijn om beter te slapen.

null Beeld

Wie is Dr. Roselyne Rijsman?

Als neuroloog en somnoloog weet Dr. Roselyne Rijsman (51) alles over slaap. Ze werkt in het Slaapcentrum van het Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag en helpt daar mensen met slaap- en waak- stoornissen om weer goed te slapen. Want: nachtrust is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. “Het is als een yin en yang: zonder slapen kun je niet waken.”

MEEDOEN IS SIMPEL:

Meld je aan en ontvang iedere week gratis de Beter Slapen met Libelle nieuwsbrief per e-mail. De nieuwsbrief stopt vanzelf na zeven weken.

null Beeld
  • Fotografie Roselyne: Jeannette Huisman. Styling: Maartje Bodt

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden