De astrologie heeft gesproken: deze twee sterrenbeelden zijn voor elkaar bestemd Beeld Getty Images
De astrologie heeft gesproken: deze twee sterrenbeelden zijn voor elkaar bestemdBeeld Getty Images

De astrologie heeft gesproken: deze twee sterrenbeelden zijn voor elkaar bestemd

Je kunt kijken naar normen, waarden en interesses (en vooruit: looks zijn ook niet onbelangrijk), maar er is een makkelijkere manier om te ontdekken wie er perfect bij jou past: luisteren naar wat de sterren erover zeggen.

Milou WindhorstGetty Images

Sommige dingen zijn niet te verklaren, zoals waarom twee dagen weekend altijd drie minuten lijken te duren en een werkweek een jaar. In dezelfde categorie valt astrologie. Maar de sterren lijken het wonderbaarlijk genoeg vaak bij het juiste eind te hebben. Bewijsstuk één: dit artikel over welke sterrenbeelden de beste seks hebben. Wil je weten of jullie niet alleen in elkaar, maar ook bij elkaar passen? Lees dan vooral even verder.

IJzersterk duo

Astrologen zijn het er unaniem over eens: de perfecte combinatie is die tussen Schorpioen en Kreeft. Als je je enigszins in de dierenriem hebt verdiept, ben je nu wellicht een tikkeltje verbaasd. De twee sterrenbeelden hebben op het eerste gezicht namelijk een compleet ander karakter. Toch zijn er twee eigenschappen die ervoor zorgen dat ze een ijzersterk duo kunnen vormen. Ze begrijpen elkaar én vullen elkaar aan. De zwaktes van de Schorpioen worden met de mantel der liefde bedekt door de krachten van de Kreeft. Andersom geldt trouwens hetzelfde.

Complete tegenpolen

Hoe beiden met problemen omgaan, is wat hun band zo compleet maakt. Kreeften zijn gevoelig en benaderen hun problemen ook zo, terwijl de Schorpioen barst van ongeduld en passie. Ook op dit vlak vullen ze de ander goed aan. Een klassiek geval van ‘tegenpolen trekken elkaar aan’.

Liefde op één

Let wel: ook al ben je voor elkaar gemaakt, dan nog kan een relatie soms hard werken zijn. Belangrijk is dat je beiden bereid bent om tijd, energie en moeite in elkaar te blijven steken. Zowel de Kreeft als de Schorpioen heeft dit goed begrepen. Liefde staat met stip op één in hun lijstje van prioriteiten.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: Freundin

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden