De tarotkaart van 22 mei:
De tarotkaart van 22 mei: "Lieve Tweelingen, je bent populair vandaag"Beeld Libelle

De tarotkaart van 11 mei: Boogschutter, gun jezelf het plezier van imperfectie

De tarotkaart die voor 11 mei is getrokken is ‘Pentakels Twee’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Soms is het leven wikken en wegen. Zal ik wel of zal ik niet? Balans is het allerbelangrijkste als je Pentakels Twee trekt. Je speelsheid inzetten is altijd een optie, als zaken te serieus dreigen te worden. Have fun!

RAM

Soms heb je het gevoel dat je een gat in je hand hebt. Waarom maak je niet een simpel lijstje met je inkomsten en uitgaven? Laat het de hele dag op tafel liggen en vul het aan. Het overzicht zal je rust geven.

STIER

Wat je zaait, zal in z’n eigen tijd tot bloei komen. Je kunt organische processen niet versnellen door erover te piekeren. Probeer het ene financiële gat niet met het andere te vullen. Bekijk het afstandelijk.

TWEELINGEN

In een crisissituatie is het belangrijk dat je niet verstijft maar flexibel blijft. Vandaag kun je het met Pentakels Twee zelfs voor zijn. Bekijk nu al wat er morgen uit balans kan raken. Balans is jouw specialiteit.

KREEFT

Iets nieuws leren kost tijd. Waarom leg jij jezelf zo langs een meetlat? Gun jezelf dit leerproces. Vallen en opstaan hoort erbij. Je hoeft vandaag echt geen rekening te houden met wat anderen denken.

LEEUW

Jij kunt manifesteren wat je maar wilt. Het enige waar je rekening mee mag houden, is dat alle omstandigheden ideaal moeten zijn. Dus waarom niet een voorzichtig proefballonnetje oplaten. Play it safe!

MAAGD

Vandaag heb je een geweldig evenwicht tussen werk en plezier. Soms schiet je door in je perfectionisme, maar vandaag laat je de teugels gewoon vieren. En wonder boven wonder gebeurt nu alles in de flow!

WEEGSCHAAL

Als je ongeduldig bent, heb je meer kans dat je fouten maakt en de bal laat vallen. Pentakels Twee wijst je er vandaag op dat er een zekere rust nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. Pak die rust!

SCHORPIOEN

Een sterke kwaliteit van jou is dat je analytisch kunt denken en daarom ook het overzicht hebt. Anderen vragen je vandaag om hulp. Wat voor jou heel gewoon is, is voor hen misschien een lifesaver.

BOOGSCHUTTER

Vandaag ben je druk bezig met alle ballen in de lucht te houden, maar je hebt het gevoel dat je handen tekortkomt. Behendigheid is een skill die ook oefening vergt. Gun jezelf het plezier van imperfectie.

STEENBOK

Je bent vandaag met meerdere problemen tegelijk bezig, maar zo ervaar je het niet. Je vindt het bijna een sport om verschillende zaken op te pakken en tot een goed einde te brengen. Succes verzekerd.

WATERMAN

Als je bereid bent om al je opties open te houden, dan zul je aan het einde van de dag al positief resultaat zien. Maak ondertussen plezier en lach naar een vreemde. Tederheid kost niets. Het komt echt goed.

VISSEN

Ben je vandaag met de Pentakels Twee bereid om met de stroom mee te zwemmen? Als je per se je zin wilt, krijg je zeker ruzie. Je kunt toch jezelf bij voorbaat al wat flexibeler opstellen? Is wel zo gezellig.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden