Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

De tarotkaart van 16 februari: Stier, heb jij nog genoeg tijd voor je geliefden?

De tarotkaart die voor 16 februari is getrokken is ‘Vier van bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Vandaag is het Volle Maan in Leeuw en de tarotkaart is ‘Vier van bekers’. Dat is een einzelgänger, die precies aanvoelt, wat niemand hardop durft te zeggen. Het is vandaag belangrijk om alles eerst emotioneel te verwerken, voordat het er vurig wordt ‘uitgespuugd’.

Ram

Deze kaart is er een met een speldenprik om je wakker te maken. Neem jij de liefde voor lief? Hoe vanzelfsprekend is jouw relatie met je partner, familie of vriendin? Inventariseer dat eens.

Stier

Heb jij nog genoeg tijd voor je geliefden? Steek kaarsjes aan, zoek op Spotify de mooiste playlist op en laat je van je beste kant zien. Jij kunt niet meer stuk met zoveel romantiek.

Tweelingen

Het is inderdaad ook belangrijk om realistisch te blijven, maar dat wil niet zeggen dat een romantisch uitje niet uitvoerbaar is. Kijk nog eens met een open blik naar je plannen. Combineer de liefde met realiteit.

Kreeft

Het leven is een groot feest. Bereid je voor op een serenade onder je digitale balkon. Laat je meevoeren naar de dansvloer om heel dicht tegen je geliefde te schuifelen, ook al is het via Zoom.

Leeuw

Van wie wil jij geen liefde ontvangen? Open je hart vandaag en heb plezier. Zorg dat het niet tegen dovemansoren is gezegd. Geniet van alles wat het leven jou te bieden heeft. Ga niet alleen zitten mokken.

Maagd

Misschien ‘eet’ je de liefde met lange tanden, maar vandaag mag je er tijd voor vrijmaken. Geniet van alles wat het leven jou te bieden heeft. Zie deze kaart als een aanwijzing: ga vol voor de liefde.

Weegschaal

Loop je met je ziel onder je arm of durf je niet te zeggen wat je echt voelt, omdat je niemand wilt kwetsen? Maak daar per direct een einde aan! Maak van je hart geen moordkuil. Spreek je uit. Dat lucht op.

Schorpioen

Je bent vandaag een einzelgänger. Anderen kijken met ontzag naar je, maar kunnen er niet echt hun vinger opleggen wat er nou met je aan de hand is. Laat ze maar denken, vandaag ben jij extra mysterieus.

Boogschutter

Durf je jouw verlangens onder ogen te zien? Of maak je jezelf druk om niets? Wees vandaag extra lief voor jezelf. Ga je eigen gang en houd je niet bezig met wat anderen daarvan zeggen en denken.

Steenbok

Het is al een tijdje extreem hectisch om je heen. Probeer zo nu en dan ook even de stilte op te zoeken, zodat je de kwaliteit van je leven kunt ervaren en voelen. Er is iemand die je liefde wil geven. Wie o wie?

Waterman

Je bent tevreden en hebt rust. Jij straalt en dat blijft niet onopgemerkt. Neem de tijd om hiervan optimaal te genieten. En vergeet niet dankbaar te zijn voor wat je allemaal hebt. Vandaag heeft samenzijn prioriteit.

Vissen

Jij weet precies wat er aan de hand is met iedereen. Je zult je vandaag nog verbazen, hóe goed je daarin bent. De mensen om je heen trekken hun wenkbrauwen op, omdat ze zich ‘bekeken’ voelen.

.Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden