null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 16 juni: Weegschaal, heb je de liefde al gevonden?

De tarotkaart die voor 16 juni is getrokken is ‘Vier van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een vredig, zeker gevoel. Er is gezelligheid en je kunt ontspannen plezier maken met nieuwe en bestaande contacten. In de liefde is er openheid en vriendschap. Je onderneemt samen leuke dingen. Op het werk sta je voor een keuze: die duurzame baan of het avontuur?

Ram

Work hard, play hard! Dat feest is je gegund, je hebt alles gedaan om succes te waarborgen. Best kans dat deze kaart je poort is naar een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Ook in de liefde!

Stier

Eenvoud is troef. Jij zegt het zoals het is en dat levert je echte vrienden op. Je mag je vandaag koesteren in warme aandacht. Kun je omgaan met complimenten? Er komen er een paar je kant op.

Tweelingen

Voorwaarts, met flinke tred. Dat feestje houd je in je achterhoofd, jij bent alweer bezig met morgen. Plannen maken is prima, maar overleg wel met je liefste over die grote wens.

Kreeft

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Houd je hoofd erbij en maak af waarmee je bezig bent. Je verlaat huis en haard graag voor dat romantische reisje. Warm & water is jouw ontspannende duo.

Leeuw

Reizen geeft nu driedubbel plezier: verwachting, avontuur en de herinneringen. Thuisblijvers vermaken zich ’s avonds onder de lichtjes in de tuin. Goede gesprekken onthullen veel.

Maagd

Op magische wijze trek je het mooie aan. Stel je open door mensen te vertellen over die grote stap die je wilt zetten. Iemand maakt nu een opmerking waardoor je iets helder ziet.

Weegschaal

Heb je de liefde al gevonden? Iemand pakt je in als een cadeautje, de kaart garandeert het maatjesgevoel. Best kans dat je er een bonus (in de vorm van kinderen of financieel) gratis bij krijgt.

Schorpioen

Niet zo’n feestvierder? Plan toch maar in, die jubileumparty. Al is het maar om iedereen die je liefhebt bij elkaar te zien. Het is een mooie dag om terug te kijken op wat het afgelopen jaar je bracht.

Boogschutter

Glaasje in de hand, geliefde onder handbereik. Je geniet van alles en iedereen en dat maakt je creatieve spieren soepel. Je bent klaar voor die ommezwaai. Kondig het gerust groots aan.

Steenbok

Als een beeldhouwwerk dat je uit steen hakt, krijgt iets waaraan je al langer werkt langzaam vorm. Durf je het al te laten zien? Nodig mensen die je steunen uit voor een preview.

Waterman

Aan het vissen in de vrijgezellenvijver? Best kans dat je dobbertje ondergaat en bovenkomt met een mooie vangst. Rustiger zal je leven er niet op worden, wel spannender.

Vissen

Het is alsof je loom een rivier af dobbert in een rubberbootje. Met wie vier jij het leven? Of je het nu groots of klein doet: het is een prima dag om je op te laden voor de komende tijd, die wordt druk.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden