null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 17 juni: Steenbok, kun je een situatie niet veranderen? Je reactie wel

De tarotkaart die voor 17 juni is getrokken is ‘Aas van zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: het verstand zit op de troon en hanteert het zwaard weloverwogen. Je weet wat goed en slecht voor je is en luchtballonnen worden doorgeprikt. In de liefde heerst een zakelijke sfeer waarvan je kunt profiteren. Een goed gesprek brengt helderheid om een probleem op te lossen.

Ram

Krijg je iets niet voor elkaar bij die ander? Benader de situatie eens op een totaal andere manier. Die afwachtende houding helpt. En: je vangt meer vliegen met honing dan met azijn.

Stier

Vastgeroeste gewoontes zijn toe aan kruipolie. Best kans dat iemand je zodanig heeft geïnspireerd dat je het over een andere boeg gooit. Jij zet nu succesvol je ándere beentje voor.

Tweelingen

Gaan je gedachten alle kanten op? Zorgen om je relatie verdwijnen als je heel bewust alle negativiteit vermijdt. Zie, hoor, voel, ruik, proef alleen het goede. Vooral ook aan jezelf!

Kreeft

Het oude vaarwel zeggen is even slikken. Deze Aas hakt de knoop relatief pijnloos door. Verken rustig je nieuwe omgeving, waar zijn de vluchtwegen? Grote kans dat je ze niet hoeft te gebruiken.

Leeuw

Prima sfeer voor overleg. Zelfs als het om een scheiding gaat, weet je de vrede te handhaven. Iets komt tot een optimum. Mooie dag om naar de notaris te gaan, of contracten te tekenen.

Maagd

Best kans dat jij vandaag roept: “Ik zei het toch!” Wrijf je gelijk er niet te enthousiast in, ook jij maakt wel eens fouten. Maak thuis betere huishoudelijke afspraken, met oog op ieders talent.

Weegschaal

Gaat er van alles door je heen? Deze Aas helpt je aan het broodnodige zelfvertrouwen om keuzes te kunnen maken. Leg je wel-niet lijstjes aan de kant en vertrouw op je gevoel.

Schorpioen

Door een klap zoek je nu weer het oude vertrouwde evenwicht. Je bent gegroeid als je er niet meer lang van overstuur bent. Gebruik deze dag om je wonden te likken, ze helen snel.

Boogschutter

Conflicten zijn onvermijdelijk, strijd voeren is dat wel. Jij houdt je emoties in toom door er even bij stil te staan. Je geeft ze dan meer lucht. Waardoor je positief kunt vlammen.

Steenbok

Kun je een situatie niet veranderen? Verander dan hoe je erop reageert. Je verrast nu vriend en vijand met moed. Heb je genoeg lef voor ‘vaarwel’? Dan beloont het leven je met ‘hallo!’

Waterman

Cool, calm & collected. Jij brengt je visie zo goed naar voren dat applaus voor de hand ligt. Reken zowel thuis als op de werkvloer op bijval. Vooral van die ene die jou enorm bewondert.

Vissen

Check je gedachten, ze kunnen je doen en laten saboteren. Focus daarom steeds op wat wél goed gaat. Volg ondertussen gerust je hart, dat weet de weg. Print die woorden uit, en plak op je spiegel.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden