null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart 19 april

De tarotkaart van 19 april: Maagd, je staat voor een nieuwe fase of uitdaging in je leven

De tarotkaart die voor 19 april is getrokken, is ‘Vier van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: geklaag en een ontevreden stemming. Gevoelens vliegen alle kanten op: van afkeer tot (te) gretig zijn. Deze kaart is er een van ‘geen zin’ en dat kan ruzie veroorzaken. Er is kans op verbetering, ophouden met mopperen doet de truc. Net als je terugtrekken en mediteren.

Ram

Na hard werken is het goed rusten. Maak dat spreekwoord je mantra vandaag. Geniet – heel stilletjes en privé – van iets. Pak je favoriete jeugdboek en geniet van de verhalen. Pippi Langkous!?

Stier

Moet je erg wennen aan een nieuw idee, plan of aanpak? Neem een time-out en kom er later op terug. Met je blote voeten in het gras of in de branding helpt je aarden. Je hoort het startschot vanzelf.

Tweelingen

Verveel je je? Lijkt niets en niemand meer aantrekkelijk? Neem tijd om de verbinding met jezelf te herstellen. Gebruik je gevoel voor humor als gereedschap. Lachen maakt je losser.

Kreeft

Heeft iemand op je tenen gestaan, waardoor verder lopen pijnlijk is? Huil lekker uit, laat het helemaal toe. En steek daarna vooral je hand uit: kansen komen jouw kant uit, als je ze wílt zien.

Leeuw

Wacht je op iets of iemand die beter bij je past? Jij herkent die Ware als je hem of haar ziet. Wees ondertussen je zonnige zelf. Haal tulpen in huis, die toveren een instant lach op je gezicht.

Maagd

Je staat voor een nieuwe fase of uitdaging in je leven. Maar hoe? Laat onzekerheid je niet weerhouden. Leg de gedachte ‘wat als ik val?’ naast je neer. Want wat als je kunt vliegen!?

Weegschaal

Prima dag om alle afleidingen uit de tech – sociale media, nieuws en de verhalen van anderen – uit te zetten. Tune in op je eigen frequentie. Luister naar je innerlijke stem en je wordt helder.

Schorpioen

Stel die vraag die in je blijft rond zoemen aan het Universum. Antwoorden komen op het moment dat je het ’t minst verwacht. Onder de douche, op de wc of als koekje bij dat bakkie thee.

Boogschutter

Jouw spontane ‘ik’ heeft vakantie genomen. Met een dekentje over je hoofd op de bank overdenk je belevenissen. Ze delen met die ene speciale maakt die ander nog specialer.

Steenbok

Even geen zin in gezelschap? Nee zeggen op die uitnodiging is je goed recht. Je sluit anderen niet buiten door erover te vertellen. Jouw kluizenaarschap duurt niet voor eeuwig.

Waterman

Is alles moeilijk? Tien tegen een dat je groeipijn ervaart. Wees er dankbaar voor en koester het kind in je. Doe solospelletjes: tennis tegen een muur, speel Patience. Je bent er goed in.

Vissen

Waar ben jij te veel mee gegaan in andermans wensen? Zet die van jezelf eens op een rijtje. Waarom ben je hier? Je moet even doorbijten, maar dan heb je ook wat. In ieder geval geen spijt.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden