null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 19 juni: Kreeft, je oerinstinct wordt aangesproken

De tarotkaart die voor 19 juni is getrokken is ‘De Kracht’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: innerlijke kracht, durf en moed om door te zetten. Vaak gaat het bij deze kaart over de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar bijvoorbeeld ook liefde voor kinderen of ouderen. De Kracht geeft je power om op je doel gericht te blijven, ook als het tegenzit.

Ram

Zet je energie slim in. Laat je vuurtjes niet te hoog oplaaien, maar doseer. Kleine beetjes tegelijk, beetje blazen en je brandt steady, zonder uitgeput te raken. Pak één ding tegelijk aan.

Stier

Je wordt uitgenodigd om de ander voorop te zetten. Wees gul met je tijd en aandacht. Er niets voor terugvragen werkt als een boemerang. Die komt altijd weer bij je terug.

Tweelingen

Als stand-up comedian van de dierenriem zet jij humor in als kracht. Geef iets zelfgemaakts weg, geniet van de reactie. Een beetje plagen mag, zorg wel dat je allebei kunt lachen.

Kreeft

Je oerinstinct wordt aangesproken: wie help jij vandaag aan een lach? Van kinderopvang tot die maaltijd maken voor een oudere, iedereen voelt dat jij het vanuit die innerlijke drive doet.

Leeuw

Kracht bestaat niet uit spieren, maar uit een ontembare wil. Denk watjes en veertjes en je bekijkt zelfs je ‘vijand’ met zachte ogen. Iedereen vecht met de eigen demonen, liefde verslaat ze.

Maagd

Heb je je oordeel klaar? Je loopt niet in andermans schoenen, dus bijt op je tong. Toon in je relatie je hartstochtelijke kant. Waarvan raak jij opgewonden? Rode oortjes gegarandeerd!

Weegschaal

Gracieus strooi jij kwistig met tips, tem je de onstuimigste tiener of pup en leer je en passant je eega de nodige trucs onder de lakens. Jouw aai over de bol werkt nu wonderwel.

Schorpioen

Hoofd en hart werken harmonieus samen. Grijp daarom de kans om dat misverstand recht te breien. Je weet nooit waar je die ander weer tegenkomt; schenk honing in plaats van azijn.

Boogschutter

Je innerlijke wekker gaat af! Best kans dat je een eerdere reactie moet afzwakken of dat je excuses moet aanbieden. Terugkomen op fouten is geen teken van zwakte, maar van kracht.

Steenbok

Niemand hoeft jou achter je broek aan te zitten, je loopt over van daadkracht. Gebruik die energie wijs en zet je in voor een goede zaak. Die jongere heeft nu veel aan spelenderwijs advies.

Waterman

Compassie, geduld en een vleugje slimmigheid. Je maakt maximaal gebruik van de Kracht-kaart door dit trio in te zetten. Jouw logische aanpak is de zoete saus bij zaken van het hart.

Vissen

Ben jij een goudvis of een haai? Beide zijn niet aantrekkelijk, jij gaat voor de clownsvis vandaag en bent moedig als Nemo. Mooie dag om je partner (of stille liefde) te verrassen met lieve woorden.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider Waite-set en legt deze voor alle sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden