null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 20 januari: Weegschaal, je krijgt een leuke kans aangeboden

De tarotkaart die voor 20 januari 2022 is getrokken is ‘Pentakels Ridder.’ Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: ‘De Ridder van Pentakels’ wil voor jou dat de zaken organisch en rustig groeien. Hij heeft totaal geen haast, want hij weet dat wat hij zaait, ook zal oogsten. Zorg dat je planning en structuur optimaal zijn. Deze ridder is een betrouwbare, harde werker.

Ram

Omdat je van tevoren zorgt dat je je zaken op orde hebt, kun je vanavond languit luieren in je warme konijnen-onesie. Het is zalig om supertevreden te zijn met jezelf. Je harde werken betaalt zich uit.

Stier

Je ziet overal nieuwe mogelijkheden en kansen. Zo creëer je vandaag een mooie basis. Overhaasten heeft geen zin, geef je over aan dit rustige tempo. Je wordt van alle kanten gesteund.

Tweelingen

Een goed begin is het halve werk. Soms is het beter om wat je tot nu toe hebt gedaan in de prullenbak te gooien en opnieuw te beginnen. Niet alle tegenslag is te plannen of overzien. In falen zit het nieuwe succes.

Kreeft

Soms moet er hard gewerkt worden, maar vandaag is het belangrijk dat je ook het grote plaatje ziet. Door afstand te nemen, overzie je het hele speelveld. Kijk eens wat je dan in je schoot geworpen krijgt.

Leeuw

Jij hebt het uithoudingsvermogen van een antilope, daarom weet je dat je niet altijd hoeft te rennen. Het kan vanzelf naar je toe komen, zonder er achteraan te jagen. Vandaag is het wijs om rustig aan te doen.

Maagd

Jij hebt de skills om er een succesverhaal van te maken. Anderen twijfelen misschien aan je inzet, omdat jij je ogenschijnlijk niet zo druk maakt. Laat ze maar even in hun eigen vet gaarkoken.

Weegschaal

Je krijgt een leuke kans aangeboden, maar dat betekent wel dat je uit je eigen veilige comfortzone moet komen. Durf je dat? Denk aan het allerergste wat zou kunnen gebeuren. Ben je daar echt bang voor?

Schorpioen

Wees geduldig en ga niet over één nacht ijs. Je enthousiasme mag vandaag een beetje beteugeld worden. Als je het morgen nog steeds wil, is het vroeg genoeg om je officiële handtekening te zetten.

Boogschutter

Vandaag vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Toch wil je er nog iets langer over nadenken voordat je deze geweldige ontwikkeling met anderen deelt. Houd je eigen tempo aan. ‘Morgen’ is ook op tijd.

Steenbok

Je bent vlijtig en gedisciplineerd, dus twijfel niet of je op tijd klaar bent. Een betrouwbare beslissing nemen is altijd beter dan gebakken lucht verkopen. Spreek je eigen waarheid.

Waterman

Houd jij je halsstarrig vast aan je eigen perspectief en sluit je daarmee anderen buiten? Kijk vandaag of jij je iets flexibeler kunt opstellen, zodat jullie samen de juiste financiële beslissing nemen.

Vissen

Een wijze en betrouwbare beslissing vraagt om structuur en planning. Kijk waar jij vandaag actief moet zijn of juist het lot z’n eigen gang moet laten gaan. Hoe dan ook zul je aan het einde van de dag blij zijn.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden