null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 20 juni: Boogschutter, geniet van het zalige nietsdoen

De tarotkaart die voor 20 juni is getrokken is ‘De Wereld’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: voldoening, het einde van een ‘reis’ of cyclus. Gelukkige tijden en een blije stemming. Men heeft zelfkennis vergaard. Liefde: men voelt zich thuis bij elkaar, een solide relatie. Werk: het juiste beroep en vervulling van de levenstaak. Er zijn (zaken)reizen en internationale contacten.

Ram

Assertief zijn is nu nog gemakkelijker dan anders. Andermans ‘nee’ veeg je weg met een ‘jammer dan’. Gebruik deze dag om dichter bij je partner of vlam te komen. Knuffelen helpt.

Stier

Je verzamelt iedereen die je liefhebt om je heen. Niets is je te veel: hapje, drankje, een vriendelijk woord. Scores bijhouden is niet nodig, maar onderzoek wel of je genoeg terugkrijgt.

Tweelingen

Was je bezig met iets ‘groots’ thuis, of op het werk? Dan gaat vandaag de rem er stevig op. Je krijgt nu de kans om gezonde grenzen te stellen. Zelfs jij wordt weleens moe van gezelligheid.

Kreeft

Je realistische blik helpt je om te schiften. Valt jouw verlangen naar een jaartje sabbatical in de categorie ‘uitvoerbaar’ of is het meer ‘luchtkasteel’? Laat ook hoop je raadgever zijn.

Leeuw

Wat wordt er gezegd, maar niet met woorden? Je zintuigen zijn afgesteld op de onderstroom. Het effect is onvoorspelbaar. Ondanks de kaart wil je waarschijnlijk meer relationele vrijheid.

Maagd

Je weet relatietechnisch steeds beter wat je wel en niet wilt. Grote kans dat je navelstaart en afstemt op jezelf. Relatiepraat met vriendinnen kan hilarisch worden. Lachen maakt het luchtig!

Weegschaal

Houd je blik gericht op de weg en niet zozeer op de bestemming. Waarschijnlijk bereid je je geestelijk voor op een zakelijke missie. Daadkracht! Er stroomt nu superbenzine door je aderen.

Schorpioen

Ondanks de kaart is er wat stagnatie: afspraken worden afgezegd, in een relatie is iemand opeens niet meer enthousiast. Heb je geen vakantie, neem het dan! Verandering van spijs…

Boogschutter

Rust roest momenteel niet. Je moet uitblazen. Doe het op een ligbedje in de tuin, praat virtueel bij met (buitenlandse) vrienden en je geliefde(n). En geniet van het zalige nietsdoen.

Steenbok

Meningen en wensen van anderen heb je niet onder controle. Tot je schrik kunnen zelfs de jouwe drastisch veranderen. Je blijft relaxt als je je gedachten in standje ‘neutraal’ weet te houden.

Waterman

Maak van gezond leven een spel. Daag partner, vriend(in) of gezellige buur uit om samen intermitterent te vasten en wekelijks iets vegetarisch te koken. Check het internet voor ideeën.

Vissen

Prijkt er veel ouds op je afspeellijst dat herinnert aan oude gevoelens? Je merkt nu dat je het niet meer nodig hebt. Maak een frisse start en download nieuwe nummers. Vrolijk is je codewoord.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden