null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 22 juni: Schorpioen, het lijkt wel of je kunt toveren

De tarotkaart die voor 22 juni is getrokken is ‘De Keizerin’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: de natuurlijke, scheppende levenskracht. Op fysiek niveau is er vruchtbaarheid, op artistiek vlak veel creativiteit. Er ontstaan nieuwe dingen. Liefde: leuke ontwikkelingen in relaties, er is moederliefde en groei. Werk: verrassende ideeën en vitaliteit. Je komt uit de sleur.

Ram

Voorbereiding is het halve werk, dus besteed er aandacht aan. Snelle acties zijn een afrader. Contact met vrienden levert mooie inzichten op, bijvoorbeeld dat geduld vaak ook veiligheid creëert.

Stier

Pas vanavond op voor korte lontjes, die van jezelf en anderen. Zeg iets als: ‘Zullen we het daar morgen over hebben?’ Men is verbaasd als het uit jouw mond komt: van experimenteren kun je leren!

Tweelingen

Kleine gebaren doen de zon schijnen. Wees zelf ook scheutig met glimlachjes, bedankjes en complimenten. Ga na hoe jouw eigen gedachten hebben bijgedragen aan deze zonnige sfeer.

Kreeft

Een beetje verlegen? Vandaag niet! Je laat niet over je heen lopen, maar brengt het zo charmant dat de ander niet eens doorheeft dat jij ‘wint’. Single? Aanbidders genoeg. Kies maar!

Leeuw

Je wilt graag laten zien hoe goed je bent. Op tafel springen en op je borst kloppen is niet de manier. Probeer stille bescheidenheid. Je merkt dat complimenten je dan zomaar overkomen.

Maagd

Relaties worden getest. Je merkt dat vertrouwen niet eng is. Samenwonend of getrouwd: bouw meer tijd en aandacht voor elkaar in. Je (her)ontdekt elkaars moois én accepteert lelijks.

Weegschaal

Iets ophelderen kan vandaag een ommekeer betekenen. Tot je verbijstering kan iets of iemand 180 graden draaien. Je ziet later pas dat het eigenlijk een zegen in vermomming is.

Schorpioen

Je fantasie is grenzeloos, het lijkt wel of je kunt toveren. Werk je in de creatieve sfeer, dan bedenk je nu hits, bestsellers en tijdloze kunst. Antennes zijn ook gevoelig voor verliefdheden.

Boogschutter

Wacht liever met die dringende boodschap. Vooral verbaal kun je nu grote brokken maken. Een geliefde fungeert als anker. Laat huwelijksbootjes veilig langs de kade liggen.

Steenbok

Alles wat in steen gehouwen lijkt, mag nu afbrokkelen. De sfeer wordt meer open en eerlijk. Richt je op alle fijne mensen in je omgeving. En op die ene speciale. Blozen is charmant!

Waterman

De kans om je beurs te spekken komt langs. Je goed voelen over het hoe en waarom, maakt het succes. In de liefde zet je de eerste stap. Lieve gebaren werken nu beter dan woorden.

Vissen

Miscommunicatie gaat zo snel als het gekomen is. Een romantisch idee houdt je bezig. Gedachten aan diegene brengen het beste in je boven. Kijk wel uit in het verkeer, dagdromertje!

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden