De tarotkaart van 26 mei:
De tarotkaart van 26 mei: "Lieve Tweelingen, je hart wijst je de weg"Beeld Libelle

De tarotkaart van 23 mei: Vissen, je zit in een spiraal van gelukzaligheid en liefde

De tarotkaart die voor 23 mei is getrokken is ‘Bekers tien’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Met Bekers tien op tafel is het feest. Je voelt je compleet en gelukkig. Dat komt omdat je zelf goed in je vel zit of omdat iemand van wie je houdt, ook verliefd is op jou. Lekker genieten dus!

RAM

Bekers tien kan ook betekenen dat je supertevreden bent over jezelf. Je sport, je eet gezond, je hebt diepe emotionele familiebanden en je hart klopt met liefde voor alles en iedereen.

STIER

Familie is vandaag het belangrijkst voor je. Geef eraan toe. Organiseer spontaan een familiediner en nodig ook het ‘zwarte schaap’ van de familie uit. Het is een perfecte dag om te ‘lijmen’ wat er gebroken is.

TWEELINGEN

Het is lang geleden dat je zo gelukkig was met je partner, familie en vrienden. Het lijkt wel of alles waar je ooit van droomde, vandaag precies zo is zoals je altijd al wilde. Ontspan en ontvang dit geluk.

KREEFT

Je krijgt vandaag een stroom van positieve energie door je heen. Je weet niet precies wat er aan de hand is, maar de lucht lijkt wel zwanger van liefde. Besef wel: niet iedereen om je heen kan hetzelfde voelen.

LEEUW

Strijk alle plooien glad waarvan je weet dat die zijn blijven liggen. Vandaag is een prima dag om ‘sorry’ te zeggen tegen familie of vrienden, die erop zitten te wachten. Spring over je eigen schaduw heen.

MAAGD

Misschien zie je zelf je geluk nog niet, maar wacht nog even geduldig af. Je zal vandaag een duidelijk teken krijgen, die een voorbode is om het geluk dat komen gaat. Leg je hoofd in de vriezer en heb geduld.

WEEGSCHAAL

Je hebt er lang op gewacht, maar eindelijk zie je het licht. Het gebeurt totaal onverwacht en in één klap is alles anders. Je kunt het een emotionele openbaring noemen, Bekers tien of een klavertje vier.

SCHORPIOEN

Je voelt je een met de wereld en hebt de behoefte om iets groots terug te doen. Misschien geef je geld aan een goed doel of loop je spontaan een vrijwilligerscentrum binnen. Je voelt je gezegend en wilt teruggeven.

BOOGSCHUTTER

Bekers tien kan ook betekenen dat je iemand seksueel wilt verwennen of je wilt wijden aan de emotionele behoefte van een ander. Je bent geen heilige, maar je bent edelmoedig en anderen bedanken je graag.

STEENBOK

Alle ‘tienen’ in een tarotdeck staan voor het einde van een cyclus. Het kan zo zijn dat je met Bekers tien eindelijk de emotionele diepgang krijgt in een relatie waar je al die tijd naar hunkerden.

WATERMAN

Gefeliciteerd, vandaag vind jij je veilige haven. Het kan zijn dat je eindelijk emotioneel bij jezelf incheckt of dat je tegen iemand aanloopt, die jou het missende emotionele puzzelstukje aanreikt.

VISSEN

‘Tel je zegeningen’, is een cliché met heel veel wijsheid. Wanneer je dankbaar bent voor wat je hebt, zul je meer overvloed en liefde aantrekken. Je zit dus in een spiraal van gelukzaligheid en liefde.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden