De tarotkaart van 25 mei: Ram, vandaag is een geweldige dag om te laten zien wat je in huis hebt Beeld Libelle
De tarotkaart van 25 mei: Ram, vandaag is een geweldige dag om te laten zien wat je in huis hebtBeeld Libelle

De tarotkaart van 25 mei: Ram, vandaag is een geweldige dag om te laten zien wat je in huis hebt

De tarotkaart die voor 25 mei is getrokken is ‘Pentakels Drie’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Pentakels Drie is de kaart van samenwerking en creativiteit. Er komt een opening om jezelf te bewijzen aan anderen, met je teamgeest en vaardigheden. Samen is ook veel leuker dan alleen. Let wel op je timemanagement.

RAM

Met al jouw vuur is de Pentakels Drie een geweldige kaart. Vandaag is een fantastische dag om anderen te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Ren niet in je eentje de berg op, maar werk samen.

STIER

Jij bent een echte teamplayer en vandaag dus ook helemaal in je element met Pentakels Drie. Samenwerken kan ook betekenen dat thuis alles op rolletjes loopt. Iedereen neemt z’n verantwoordelijkheid.

TWEELINGEN

Je zit vandaag helemaal in je strategische element. Anderen zien dat jij het overzicht hebt, omdat je analytisch bent en die koppelt aan een visie. Gelukkig hebben zij meer verstand van het financiële aspect.

KREEFT

Als je iets meesterlijk wilt maken, zul je echt je planning tiptop in orde moeten hebben. Neem vandaag even wat gas terug en zorg dat qua timemanagement alles in orde is. Het is ook mercurius in retrograde.

LEEUW

Jij krijgt vandaag het applaus waarop je al een tijdje recht hebt. Mensen vergeten niet moedwillig jouw bijdrage te erkennen. Dus voordat je gaat zitten mokken zodra je binnenkomt, wacht het af.

MAAGD

Pentakels Drie kan ook waarschuwen dat je vandaag te geobsedeerd bent over details. Soms moet je gewoon beginnen en achteraf kijken naar de details. Zet een stap opzij en geef jezelf ruim baan.

WEEGSCHAAL

Je mag best af en toe twijfelen aan je eigen vaardigheden, maar vandaag hangt er een andere energie in de lucht. Het is juist de bedoeling dat anderen zien hoe capabel je bent op dit vlak.

SCHORPIOEN

Als je anderen niet vertrouwt, hoe wil je dit gezamenlijke project dan tot een goed einde brengen? Je wantrouwen meteen spuien is ook niet zo’n slim plan. Geef het gewoon nog één dag een kans en stap anders op.

BOOGSCHUTTER

Ben je in je hang naar harmonieuze samenwerking te afhankelijk geworden van anderen? Dan is vandaag een prachtige dag om dat weer recht te zetten. Onthoud: met honing vang je meer vliegen.

STEENBOK

Jij bent vandaag niet te stoppen. Je geniet van de kwaliteiten van je collega’s en je doet alles wat in je macht ligt om ze te ondersteunen. Zelfs de erkenning gun je een ander. Daarom is iedereen dol op je.

WATERMAN

Vandaag kun je het beste een goed geplande operatie optuigen. Het is fijn dat je zo ontspannen bent en allemaal leuke dingen doet, maar Pentakels Drie zegt dat er een groot project geboren wil worden.

VISSEN

‘Succes verzekerd’ is vandaag je slogan. Zorg er wel voor dat je samenwerkt met anderen. Ook als je zelf denkt dat je het beter kunt en weet. Je hebt er niets aan als anderen niet meer met jou willen werken.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden