De tarotkaart van 27 april: Vissen, vandaag voel je je als een vis in het water Beeld Libelle
De tarotkaart van 27 april: Vissen, vandaag voel je je als een vis in het waterBeeld Libelle

De tarotkaart van 27 april: Vissen, vandaag voel je je als een vis in het water

De tarotkaart die voor 27 april is getrokken is ‘Bekers Negen’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Dankbaarheid is het hoogste goed. Wees ook jezelf dankbaar, dat je zoveel harmonie en liefde toelaat in je hart. En doordat je zo in de flow bent met de wereld, zal er vandaag nog meer goeds verschijnen. Dit is een gelukskaart.

RAM

Je bent tevreden en hebt rust. Jij straalt en iedereen in je omgeving ziet en voelt dat. Het is belangrijk dat je tijd neemt om er ook eens ongegeneerd van te genieten. Wees dankbaar voor wat je hebt.

STIER

‘Wie goed doet, goed ontmoet’, dat is de magische wet van oorzaak en gevolg. Ook wel karma genoemd. En dat van jou zit vandaag helemaal goed. Dat maakt het een geweldige dag voor een grote wens.

TWEELINGEN

Geniet van alle vorderingen die je de laatste tijd op emotioneel vlak hebt gemaakt. Misschien ben je gestopt met emotioneel overeten? Deze liefde, die je voelt voor jezelf en anderen, is jouw nieuwe fase.

KREEFT

Je zit vandaag op een magische golflengte. Je inspireert iedereen om je heen en iedereen is blij om je te zien. En als je jezelf nou afvraagt waarom dat zo is? Precies, je stond al blij en dankbaar op. Gelukkig!

LEEUW

Je zit superlekker in je vel en bent trots op waar je nu staat in het leven. Vandaag is het een prima dag om hardop te lachen om al het geluk in jouw leven. Dat is een hemelse zegen. Wees er dus echt zuinig op.

MAAGD

Soms staan de sterren ideaal aan de hemel om een wens te doen. Vandaag is zo’n dag. Maak eerst een lijstje van twintig ‘dingen’ die voor jou een klein wondertje zouden zijn. Kies er vervolgens één!

WEEGSCHAAL

Tevreden zijn met en over jezelf is echt niet arrogant. Het is gewoon de balans waarnaar je altijd zo zoekt. Ga het niet analyseren of jezelf afvragen of je je wel zo goed mag voelen. Het is je gegund.

SCHORPIOEN

Je voelt je gesteund van alle kanten. Met open armen ontvang je vandaag deze golf van dankbaarheid en voorspoed. Je bent er echt aan toe om dit samen met je familie te delen en het leven luid te vieren.

BOOGSCHUTTER

Je hebt een onverklaarbare drang om iets goeds te doen voor een ander. Dat zou echt ontzettend lief en goed zijn. En het mooie is: geven is delen. Dus wat jij geeft, komt vanzelf weer bij jou terug.

STEENBOK

Vandaag is het belangrijk dat je emotionele balans voorop staat. Dus als dat betekent dat je vanmiddag vrij moet nemen om leuke dingen te doen of om gewoon even te niksen, is dat echt belangrijker dan werk.

WATERMAN

Je hebt vandaag plezier in alles wat je doet. Je werk gaat van een leien dakje en zelfs in de file zit je te fluiten. Het is bijna grappig, hoe vrolijk je vandaag ‘in de wedstrijd staat’. Een dag om te herhalen.

VISSEN

Bekers Negen is een kaart in je eigen waterelement. Je voelt je vandaag dus letterlijk als een vis in het water. Het is moeilijk te begrijpen, maar sommige mensen zijn daar strontjaloers op.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden