De tarotkaart van 21 mei:
De tarotkaart van 21 mei: "Tweelingen, er hangt liefde in de lucht"Beeld Libelle

De tarotkaart van 28 april: Weegschaal, het voelt alsof je vannacht in een toverdrank bent gevallen

De tarotkaart die voor 28 april is getrokken is ‘Staven Twee’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Soms weet je opeens welke kant je uit moet. Alsof er een onzichtbaar bordje in de lucht hangt met een grote lichtgevende pijl erop. Grijp die kans en maak van de gelegenheid gebruik om mega veel vooruitgang te boeken.

RAM

Dat jij de eindbestemming nu nog niet ziet, wil niet zeggen dat je het niet voor het einde van de dag nog ziet. Go with the flow. Ergens krijg je vandaag een aanwijzing. Vertrouw het proces. Je bent bijna bij de finishlijn.

STIER

Als je vandaag innerlijke onrust hebt, is het beter om geen belangrijke beslissingen te maken. Zorg dat die woeste zee vanbinnen eerst weer kalm is. Vlak water is een heldere spiegel. Kijk goed! Wat zie je dan?

TWEELINGEN

Doe je dit voor jezelf of wil je die andere persoon echt helpen? Kijk eens goed waarom je zo fanatiek van start wilt gaan. En heb je überhaupt gecheckt of je hulp echt wel zo op prijs wordt gesteld?

KREEFT

Hoe minder je doet, hoe sneller het gaat. Vechten is geen succesformule. Vertrouw op het leven. Soms brengt stilstand vooruitgang. Luister goed naar de signalen. Ze zijn verborgen.

LEEUW

Vandaag ben je door niets of niemand te stoppen. Je schiet als een vuurpijl naar je doel. Je schildert in één dag de hele huiskamer geel of rond dat werkproject af, waar je maanden extra voor had ingepland.

MAAGD

Vandaag kun je helemaal toegeven aan je ambitie en je eeuwige verbeterdrang. Staven Twee is bij uitstek een kaart van vooruitgang, dus werk er vandaag lekker op los. Zalig, die werklust en passie!

WEEGSCHAAL

Het voelt alsof je vannacht in een toverdrank bent gevallen en je nu precies weet waar je naar toe wilt. Het is machtig om zo vastberaden en enthousiast te zijn. Gelukkig zit je bomvol met energie. Succes!

SCHORPIOEN

Het is de hoogste tijd voor iets nieuws. Dat geweldige idee dat je vorige week had? Is het vandaag niet een perfecte dag om wat belletjes te maken? Zo maak je spelenderwijs een nieuw begin.

BOOGSCHUTTER

Is er iemand in je omgeving die jou wil domineren? Als de Staven Twee op tafel ligt, kan dat soms ook betekenen dat iemand anders macht over jou wil. Zorg dat je bij de pinken blijft. Opzouten dus!

STEENBOK

Met de Staven Twee krijg je carte blanche van het leven om met al je passie aan een nieuw project te beginnen. Dat hoeft niet te betekenen dat het werk is. Het kan ook een moestuin of Japans koken zijn.

WATERMAN

Je wilt iedereen overtuigen dat jouw nieuwe idee echt geweldig is. Maar je kunt beter je energie stoppen in het ontwikkelen ervan dan anderen overtuigen. Als het wat meer vorm heeft, snappen anderen het beter.

VISSEN

Ken je dat gezegde ‘overmoed komt voor de val’? Het is heel goed om 100% zeker te zijn van je zaak, maar je hoeft er niet arrogant over te doen. Je kunt je ‘absolute’ zekerheid ook trots en stil meedragen.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden