De tarotkaart van 25 mei:
De tarotkaart van 25 mei: "Lieve Steenbok, dankbaarheid werkt aanstekelijk"Beeld Libelle

De tarotkaart van 29 juni: Leeuw, jij weet als geen ander hoe je moet ontspannen, doe dat dan ook!

De tarotkaart die voor 29 juni is getrokken is ‘Negen van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Je hebt voor iets geknokt, iets overwonnen. Toch is er oud zeer waardoor je gemakkelijk te triggeren bent. Je bent op je hoede en schiet dan in de verdediging. In relaties is er angst om gekwetst te worden, je staat niet open. Werk: door slechte ervaringen is er weerstand tegen vernieuwing.

Ram

Heb je het idee dat jouw kaartenhuis instort als je niet aan de bal blijft? Als zelfs een dag vrij nemen problematisch is, kijk dan even goed naar denkbeeldige monsters. Ze zijn niet echt!

Stier

Als je zware tijden hebt doorgemaakt (corona?), dan weet je wat het is om op een houtje te moeten bijten. Laat dit je er niet van weerhouden om je accu op te laden. Ook jij hebt recht op vrijaf.

Tweelingen

Ben je als een diesel die niet meer kan stoppen als hij eenmaal op gang is? Neem toch bewust gas terug. Je hebt hard gewerkt voor wat je hebt. Nu is het tijd om ervan te genieten.

Kreeft

De aanval kan nu de beste verdediging lijken. Niets mis met je scharen slijpen en ze showen. Jij bent niet voor de poes. Kijk naar waarvoor je precies bang bent. Angst blijft een slechte raadgever.

Leeuw

Ligbedje aan het water, drankje erbij, muziekje op... Jij weet als geen ander hoe je moet ontspannen. Doe dat dan ook! Als jij relaxt, verandert de houding van je omgeving vanzelf mee.

Maagd

Koste wat kost willen vasthouden aan iets, maakt je piekerig. Laat die persoon of situatie die je niet meer dient los. Dan slaap je lekkerder door. Je hebt je best gedaan, nu mag je ontspannen.

Weegschaal

Tijd voor afsluiting. Ga dat gesprek aan. Maak af die klus. Als jij je rugzak weet te legen, dan ontstaat er weer ruimte voor iets nieuws. Ook oud zeer kan bij het afval: schud leeg, die vuilniszak.

Schorpioen

Voel je je als een aangeschoten hert? Je hebt geleerd van die situatie en kunt je harnas uittrekken. Vertrouwen groeit als je relativeert. Jij stapt niet meer in die kuil, maar loopt er omheen.

Boogschutter

Een moeilijke situatie heeft je geraakt. Bouw nu geen muur om je heen, maar blijf open voor al het lieve en goede om je heen. Ga voor een ontspanningsmassage, je hebt het verdiend.

Steenbok

Alles online en digitaal doen wekt irritatie. Ontwikkelingen gaan snel, wil jij daarin wel meegaan? Vraag een jongere om je op weg te helpen, dan valt weerstand spelenderwijs van je af.

Waterman

Gaat het goed, dan wil je dat het zo blijft. Met je voeten op de vloer weet je dat moois voorbijgaat. Maar vervelends gelukkig ook! Omarm zowel eb als vloed en je krijgt meer rust in je lijf.

Vissen

Sla je dicht tijdens die knuffel, of maken lieve woorden je dwars? Onderzoek je gedachten en herinneringen. Je mag nu met een schone lei beginnen. Welk woord schrijf je als eerst op? Liefde?

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden