null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 5 april: Vissen, zeg wat je hart zwaar maakt

De tarotkaart die voor 5 april is getrokken is ‘Drie van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een uitdaging, of examen. Talenten genoeg, aan jou om ze te ontplooien en in te zetten. De uitkomst kan heel verrassend uitpakken! In de liefde ga je op een volwassen manier met elkaar om en stel je je open. Problemen kun je nu overwinnen, je bent gegroeid.

Ram

Tikkeltje lui? Geef jezelf een zetje in de rug, of vraag iemand om hulp of steun. Lastig voor jou als eigenwijze Ram? Gooi je charmes in de strijd, het flirterig vragen mist zijn uitwerking niet.

Stier

Bevecht het oude niet, maar richt al je pijlen op die ene, nieuwe roos. Zet alles wat afleidt uit: tv, mobiel, internet. Overeenstemming bereiken lukt nu wonderwel.

Tweelingen

Mensen met elkaar verbinden is helemaal jouw ding. Graaf in je geheugen en deel je eigen ervaringen. Er is geen goed of slecht. Je weet mensen moeiteloos te bereiken én in het hart te raken.

Kreeft

Opruiming! De bezem gaat door je contacten. Schuif het niet voor je uit, iemand kost jou te veel energie. Bewaar iedereen die je energie geeft in een gouden mandje. Werk samen, niet solo.

Leeuw

Tegenstrijdige meningen en adviezen kunnen je hoofd laten tollen. Neem een time-out en bedenk wat jijzelf het prettigst vindt. Stem daarop af, dan maak je de mooiste muziek.

Maagd

Tijd om je to-do-lijstje bij te werken! Wat kan geschrapt en wat wil je NU doen? Concentratie komt als je uitgerust bent. Pak gerust een powernap, dan kun je je daarna nog beter focussen.

Weegschaal

Mooie dingen komen niet voort uit comfortzones, dus spring uit die luie stoel. Laat je leiden door je gevoel, denk niet te veel na over te nemen beslissingen. Voelt het goed, dan doe je het!

Schorpioen

Thuis kun je, zoals een hond, je kwetsbare buik laten zien. Mag ik een kriebel? Kietel jezelf door dit vaker buitenshuis te doen. Laat je harnas vallen, dan herkent men zich in je.

Boogschutter

Parkeer al je boekenkennis. Het is tijd om efficiënt door te pakken op iets dat je eerder hebt geleerd. De laatste loodjes kunnen zwaar wegen, maar bedenk: je krijgt er spierballen van.

Steenbok

Vakmanschap is meesterschap. Ook in zaken van het hart kun je nu laten zien wat je waard bent. Schenk aandacht. Single? Weiger nieuwe relaties niet omdat oude niet werkten. Wees moedig.

Waterman

Leg je mentale junkfood aan de kant en je krijgt laserfocus. Zet alles wat afleidt uit en je brein schakelt automatisch terug naar neutraal. Van daaruit lukt alles! Hallo, crea-Bea!

Vissen

Voor jezelf opkomen is het advies voor vandaag. Zeg wat je hart zwaar maakt, ook als daarbij tranen vloeien. Zet het vervolgens van je af: jij gaat nu niet linksaf maar rechtsaf. Vooruit met de geit!

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider Waite-set en legt deze voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden