null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 8 juni: Schorpioen, let op: iemand wil van je profiteren

De tarotkaart die voor 8 juni is getrokken is ‘Koningin van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: De Koning van Pentakels gaat over onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, anderen, dieren en de wereld. Zij is een wijze vrouw en een baken van licht voor anderen. Daarom leeft zij in voorspoed en zorgt voor anderen.

Ram

Vandaag is het een geweldige dag om je leiderschapskwaliteiten in de etalage te zetten. Met jouw vuur, power en liefde voor anderen, krijg je alles voor elkaar. Een teamprestatie is fantastisch, het feest erna ook!

Stier

Met de Koningin van Pentakels in je kaarten heb je extra groene vingers. Een prima dag om plantjes te kopen voor je tuin of om je balkon spontaan om te toveren tot een weelderige groene oase.

Tweelingen

Als je niet oppast wordt al dat poetsen van je een manie. Het is geweldig dat jij je huis zo schoon wilt houden, maar je kunt het ook overdrijven. Wees eerlijk en kijk wat je emotioneel probeert weg te poetsen.

Kreeft

Jij bent vandaag, nog meer dan anders, een geweldige moeder en beschikt over uitmuntende verzorgende kwaliteiten. Vraag eens open aan je kinderen of ze je niet te dominant en te verstikkend vinden.

Leeuw

Voor iedereen willen zorgen kan ook de spuigaten uitlopen. Net als jouw idealistische gedachten dat je iedereen in de wereld wilt redden. Zo lang je voldoende energie voor jezelf overhoudt, is het goed.

Maagd

Misschien voelde je het al bij het opstaan: ben je moe en uitgeput? Zou het zo kunnen zijn, dat je te veel zorg voor anderen op je hebt genomen? Wees verstandig en houd jezelf vandaag tegen het licht.

Weegschaal

De Koning van Pentakels is ook een oproep om weer contact te maken met de ‘heks’ en het ‘kruidenvrouwtje’ in jou. Dat kan natuurlijk ook met essentiële oliën of een vega(nistische) maaltijd. Zorg extra voor jezelf.

Schorpioen

Als er op je voorhoofd staat ‘ik zorg voor iedereen met wie het slecht gaat’, kun je natuurlijk ook verwachten dat je mindere zuivere zielen aantrekt. Let op: wie wil er van je profiteren? Stuur ze weg.

Boogschutter

Wil je de laatste tijd alleen maar ‘aan’ staan en overal haantje de voorste zijn? Neem dan vandaag een stap terug. Doe een ademhalingsoefening à la Wim Hof of een lange meditatie. Gronden en landen.

Steenbok

Vandaag sta je als een kapitein op een schip en iedereen om je heen kijkt naar jou voor de juiste antwoorden. Dek een tafel en nodig iedereen uit. Laat ze onderling beslissen wat het beste is. Proost.

Waterman

Hoe lang is het geleden dat je op blote voeten over het strand liep? Wanneer heb je voor het laatst een echte eekhoorn gezien? Ben je het gevoel met de natuur helemaal kwijt? Trek er vandaag tijd voor uit!

Vissen

Anderen genieten van de rust en gezelligheid, die jij in jouw huis weet te creëren. Gelukkig vind jij het een vorm van liefde om zo nu en dan iedereen uit te nodigen en te verwennen met jouw kookkunsten.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden