null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 8 maart: Waterman, kun je je iets voorstellen? Dan kun je het ook waarmaken!

De tarotkaart die voor 8 maart is getrokken is ‘Aas van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: kansen en de moed om ze te grijpen en risico’s te nemen. Jij doet het op z’n Rotterdams: geen woorden maar daden. Liefde: liefde op het eerste gezicht. Het brengt warmte en levendigheid. Werk: je krijgt de kans om iets op gang te brengen en zet je maximaal in.

Ram

Jij steekt je nek uit en gaat ervoor. Best kans dat jij op het werk een nieuwe klus start. Roeptoeter gerust waarmee je bezig bent en vergeet niet te delegeren. Je laat zien dat je vooruit kijkt.

Stier

Jouw accu staat buiten. Scharrel in de tuin of in het bos. Check de natuur die ontwaakt uit haar winterslaap. Vers groen komt op. Laad op en je kunt je energie op de werkvloer prima doorgeven.

Tweelingen

Samenwerken met die vervelende collega? Meningsverschillen met je partner? Jij vindt een manier om plooien glad te strijken. Ga dus in gesprek, samen kom je eruit als je je hart laat zien.

Kreeft

Jouw werkplek moet een ‘thuisgevoel’ uitstralen. Richt het in met een nieuw schilderij en verse bos bloemen voor op je bureau. Foto van je lief op je scherm en hoppa: motivatie compleet!

Leeuw

Vlammen hebben de neiging om in de pan te slaan. Jij vindt vandaag een manier om een oude relatie nieuw leven in te blazen. Laat van je horen en spreek je waarheid. Balletjes gaan rollen.

Maagd

(Beeld)bellen is beter. Live praten is best. Organiseer, nu het weer kan, weer bijeenkomsten waarbij je elkaar live ziet. Je collega’s zien je graag en in levenden lijve komen ideeën tot leven.

Weegschaal

Ga naar je bron vandaag. Waaruit put jij motivatie voor actie? Mooie plaatjes kijken inspireert. Haal een stapel magazines en blader om jouw eigen beelden tot leven te wekken.

Schorpioen

Jij bent nu als een vulkaan waarin hete lava borrelt. Al jouw talenten vragen om een uitbarsting. Uit je dus! Je hebt nu lang genoeg gebroed, het is tijd om dat ei te laten uitkomen.

Boogschutter

Wat wil je al tijden tegen iemand zeggen? Welk plan heb je nu lang genoeg in de vriezer bewaard? Laat je leiden door je innerlijk en jouw glimlach verwarmt iedereen om je heen.

Steenbok

Hebben alle wereldse ontwikkelingen je vuur geblust? Vandaag wakker je je interne vlam weer aan. Laat doemgedachten je niet tegenhouden. Ga er gewoon vanuit dat het lukt!

Waterman

Kun je je iets voorstellen, dan kun je het ook waarmaken! Zoek iemand op met praktische daadkracht die tabak kan maken van jouw hersenspinsels. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Vissen

Je kunt nu voorbereidingen treffen voor het grote werk. Haal alle ingrediënten in huis voor die taart, haal verf en doeken voor je meesterwerk. Best kans dat jij creëert tot in de late uurtjes.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden