null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 9 juni: Ram, laat je romantische hart vandaag helemaal losgaan

De tarotkaart die voor 9 juni is getrokken is ‘Bekers Twee’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Waar je verlangen is, zit ook vaak je pijn en angst. Het is best spannend om iemand de liefde te verklaren. Het maakt je gelukkig en kwetsbaar tegelijk. Doe het tóch. Het is een prachtige dag om verliefd te zijn.

Ram

Laat je romantische hart vandaag helemaal losgaan en doe alles wat je maar kunt verzinnen om hem of haar de liefde te verklaren. Wat heb je te verliezen? Precies: nee heb je al. En van een blauwtje ga je niet dood.

Stier

Degene van wie je het meeste houdt, kan je het diepste kwetsen. Maar eigenlijk ben jij niet zo bang dat dat gebeurt. Jij hebt een houding van ‘dat zien we dan wel weer’. Anderen kunnen wat leren van je stabiliteit.

Tweelingen

Vandaag voel jij je veilig genoeg om de deur van je hart weer helemaal open te zetten. Op zich is dat al een feestje waard. Maar met de Bekers Twee zou het zomaar kunnen zijn, dat je bezoek krijgt.

Kreeft

Sta jij in vuur en vlam voor twee mensen? Geen probleem, dat betekent gewoon dat je een groot hart hebt, met heel veel liefde. Speel open kaart. Degene die ziet dat je echt heel loyaal bent, is de juiste.

Leeuw

Je hebt vandaag een spontane ontmoeting, waaraan je nog het hele weekend zult denken. Wat zalig dat je die kriebels hebt. Verliefdheid reist met de snelheid van het licht. Doe je gordels maar om.

Maagd

Zodra jij je realiseert dat verliefdheid en liefde ook gaat over de zaken waarin je sterk verschilt van de ander, ben je klaar om weer echt op een dieper niveau lief te hebben. Begin vandaag.

Weegschaal

Met de Bekers Twee krijg je een zetje van het universum dat er een soulmate of een gelijke ziel in de buurt is. Sta je ervoor open? Of moeten eventuele beschikbare kandidaten eerst een cv inleveren?

Schorpioen

Voordat je die ander onvoorwaardelijk kunt liefhebben, zul je eerst jezelf helemaal moeten accepteren. En ook die inktzwarte stukjes van jezelf koesteren. Een ander kan jou niet repareren. Wel van je houden.

Boogschutter

Ze leefden nog lang en gelukkig, is echt niet alleen mogelijk in sprookjes. Soms sneuvelt het lievelingsservies of praat je een week niet met elkaar. Het gaat erom dat je, elke keer weer, kiest voor elkaar.

Steenbok

Het kan best zijn dat je zo graag een relatie wilt, dat je bereid bent je ogen te sluiten voor de waarheid. Als iemand zelf zegt ‘ik wil geen vaste relatie’ en ‘ik ben niet monogaam’, geloof ze dan op hun woord.

Waterman

Jij en je partner zijn elkaars evenbeeld. Niet zozeer aan de buitenkant, maar wel aan de binnenkant. Daarom zijn jullie ook zo gelukkig met elkaar. Er is nooit strijd, zeg je. Is dat echt waar?

Vissen

Bekers Twee kan ook gaan over de mannelijke en vrouwelijke energieën in jezelf. Vraag je vandaag eens af of die wel nog in balans zijn. De beste graadmeter is je energieniveau. Dat is je antwoord.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden