PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Boogschutter: “Die mooie dienstbare kant van jou schittert deze zomer”

Zodiac sign - Sagittarius and its planet ruler Jipiter. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Sagittarius and its planet ruler Jipiter. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Boogschutter. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Tot je verbazing keert de stabiliteit terug en je kunt een zucht van opluchting waarschijnlijk niet onderdrukken. Was je net gewend aan relationele aardverschuivingen, dan volgt nu de wederopbouw. Je kunt leven met de keuzes die je hebt gemaakt, die je móést maken. Het was loslaten 2.0. Dat je op spiritueel gebied bij iemand past, vind je belangrijker dan ooit. Binnen het gezin komt ook meer rust, je geniet van je eventuele kinderen en groeit naar andere familieleden toe.

Seks & intimiteit

Grote kans dat jij en je partner elkaar weer vinden na een tijd van onvrede. De zomer en het najaar kunnen dan ook passionele momenten brengen. Single Boogschutters herontdekken richting het einde van het jaar misschien een oude vlam met wie het meer dan knus wordt. Liefdes in het buitenland zijn zeker niet uitgesloten.

Reizen & vrije tijd

Een vleugje thuis in combinatie met een zweem avontuur, dat is ideaal. Tent, caravan of camper wordt afgestoft en dat alleen al veroorzaakt reiskriebels. Wordt het de Noordzeekust of de Drentse hei? Ook een tiny house, een yurt of zelfs een vakantiehuisje geeft dat fijne vrije gevoel. Ideale reispartners zijn Schorpioen en Vissen.

Werk & geld

Je ziet jezelf waarschijnlijk niet als dienstbaar, maar die mooie kant van jou schittert wel deze zomer. Mensen kunnen op je bouwen en je hulp wordt graag ingeroepen. Aan jou de schone taak om onderscheid te maken tussen compassie en medelijden. Met de eerste kweek je goede relaties, met de tweede afhankelijkheid. Besef goed uit welke hoek je behulpzame wind waait. Spreekt je baan je niet meer aan, dan gaan er nieuwe deuren open naar werk dat meer voldoening geeft. Misschien betaalt het minder, maar daar maal je nu niet om.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

De kans bestaat dat je alsnog kiest voor een langer verblijf in Verweggistan, iets wat je al een tijdje overweegt. Dromen zijn er immers om waar te maken en je hebt gemerkt dat jij je overal ter wereld thuis kunt voelen. Het leven hoeft niet opwindend te zijn om te boeien. Sterker nog, je geniet nu extra van kleine dingen als een goede kop koffie en een bezoek aan die pluktuin in de buurt.

Gezondheid & psyche

Neem je misschien wat te veel tot je? Daarmee doelen de sterren niet alleen op voeding, maar op alles wat op je afkomt, van media en mensen tot ervaringen. Als je een vol gevoel hebt, is het tijd om te minderen, of dat om snoepen of social media gaat. Waarvan je juist meer binnen mag krijgen, is water. Vooral in de ochtend doen twee grote glazen met een kneepje citroen erin goed opschonend werk. Lekker zweten is ook een aanrader, in de sauna of door sportieve inspanningen.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden