PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Kreeft: “Zit het goed in de liefde, dan spatten de vonken ervan af”

Zodiac sign - Pisces and its planet ruler Moon. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Pisces and its planet ruler Moon. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Kreeft. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

De liefde mondt deze zomer uit in een sessie armpje drukken: wie heeft in de relatie de broek aan? Het zet de verhoudingen op scherp. Aangezien veel mensen iets van je willen – wellicht heb je een leukere of drukkere baan dan je partner – kunnen ook traditionele man-vrouwissues de kop opsteken. Het is tijd om af te rekenen met sleetse rolverdelingen, ook met vrienden en familie. Maak je geen zorgen over hoe de buitenwereld hierop zal reageren, kijk naar het effect op je binnenwereld. Jij hoeft niet te voldoen aan andermans perfecte plaatje.

Seks & intimiteit

Zit het goed in de liefde, dan spatten de vonken ervan af, en niet alleen tijdens dat BBQ-feestje voor twee. Als jullie een gezinsuitbreiding op de agenda hebben staan, of het nu om een baby, een pup of een kitten gaat, zorg dan dat de neuzen dezelfde kant op staan. Dus wie doet wat en wanneer? De beste plaats voor overleg is jullie eigen bed, of dat gezellige hotelletje, bij voorkeur na een fijne vrijpartij. Visualiseer én verwoord dromen, wensen en verlangens.

Reizen & vrije tijd

Grote kans dat je vaak gerimpelde ­vingertoppen hebt van het dobberen in de tuintobbe, golfsurfen of wakeboarden. Dat laatste misschien wel in de Rode Zee. Let op dat je in gezelschap van die bourgondische Stier niet zes keer langs het buffet loopt in dat all-inclusive resort, of drie toetjes op je bord schuift. Wat er niet aan komt, hoeft er ook niet af.

Werk & geld

Slapend rijk worden? Dat is mogelijk wanneer je je persoonlijke voorkeuren als troef gebruikt. Vraag dus meteen patent aan op die wellness-uitvinding, schrijf dat boek en knap dat vakantiehuisje op en verhuur het. Blijf ­ondertussen ook ‘gewoon’ werken voor de kost, want je doet het tot ver in het najaar goed als zzp’er of leidinggevende. Ook reizen voor werk, of van reizen werk maken, is een optie. Schrijf er blogs over en verdien zo bij met unieke content.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Je doet er goed aan om minder zwart-wit te denken. Wat voor de een werkt, kan heel goed niks voor een ander zijn. Wees niet al te star, maar doe als de yogi en wees flexibel van lichaam en geest. Heb je het idee dat er over je geroddeld wordt, trek het je dan niet aan. Als het waar is, vindt men je kennelijk zeer interessant. Besef dat anderen uiteindelijk vaker met zichzelf bezig zijn dan met jou.

Gezondheid & psyche

Je krijgt energie van water, dus kies voor fysiotherapie in het zwembad, zet een azuurblauwe waterkan op je bureau en investeer in dat waterzuiverings­apparaat. Laat je innerlijke vuur niet uitmonden in ongeduldig pennengetik en wippende voeten, dat werkt anderen op de zenuwen. Leid die energie liever naar iets creatiefs op doe-het-zelfgebied. Dit najaar plopt er iets origineels naar boven dat tot nu toe alleen in je onderbewustzijn leefde.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden